Капустяна шарлотка
Інгредієнти:
– капуста – 250 г,
– перець болгарський – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– зелень – 20 г,
– сіль, перець – щіпка,
– яйця – 3 шт.,
– цукор – 2 ст. л.,
– масло – 100 г,
– борошно – 300 г,
– розпушувач – 1 ст. л.,
– манка – 2–3 ст. л.
Спосіб приготування
Цибулю та болгарський перець почистіть і наріжте кубиками. Капусту наріжте шматочками. Обсмажте на розігрітій олії цибулю, болгарський перець і капусту до золотистого кольору. Начинка повинна охолонути.
Розтопіть масло, остудіть. Підготуйте форму для випікання. Змастіть її маслом і присипте манкою.
Приготуйте тісто. Яйця з цукром збивайте на пишну піну. Додайте розтоплене охолоджене масло, продовжуйте збивати. Борошно змішайте з розпушувачем, поступово додайте в тісто, вимішуючи ложкою. Змішайте начинку з готовим тістом, щоб вона рівномірно розподілилася. Викладіть у форму.
Випікайте капустяну шарлотку 35 хв. у духовці, розігрітій до 180°C. Подавайте як гарячою, так і холодною.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися