23531
11:30 15.082018

Капустяна шарлотка

Цікаве 2011

Інгредієнти:

– капуста – 250 г,

– перець болгарський – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– зелень – 20 г,

– сіль, перець – щіпка,

– яйця – 3 шт.,

– цукор – 2 ст. л.,

– масло – 100 г,

– борошно – 300 г,

– розпушувач – 1 ст. л.,

– манка – 2–3 ст. л.

Спосіб приготування

Цибулю та болгарський перець почистіть і наріжте кубиками. Капусту наріжте шматочками. Обсмажте на розігрітій олії цибулю, болгарський перець і капусту до золотистого кольору. Начинка повинна охолонути.

Розтопіть масло, остудіть. Підготуйте форму для випікання. Змастіть її маслом і присипте манкою.

Приготуйте тісто. Яйця з цукром збивайте на пишну піну. Додайте розтоплене охолоджене масло, продовжуйте збивати. Борошно змішайте з розпушувачем, поступово додайте в тісто, вимішуючи ложкою. Змішайте начинку з готовим тістом, щоб вона рівномірно розподілилася. Викладіть у форму.

Випікайте капустяну шарлотку 35 хв. у духовці, розігрітій до 180°C. Подавайте як гарячою, так і холодною.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах