Мурашник зі згущеним молоком
Інгредієнти:
– вершкове масло – 300 г,
– борошно – 4 склянки,
– сметана – 5 ст. л.,
– сода – 0,5 ч. л.,
– згущене молоко – 1 банка.
Спосіб приготування
Духовку розігріваємо до 200°С.
Розтоплюємо 200 г масла та змішуємо з цукром, додаємо сметану й добре перемішуємо. Всипаємо соду, борошно і знову перемішуємо.
Прокручуємо тісто через м’ясорубку й викладаємо на деко, застелене заздалегідь папером для випічки. Поміщаємо торт у духовку та випікаємо до золотистого кольору.
Готуємо крем: масло, що залишилося, кімнатної температури збиваємо з банкою згущеного молока.
Готове тісто викладаємо у велику тарілку й подрібнюємо руками до невеликих шматочків. Вливаємо крем і все добре перемішуємо. Викладаємо торт невеликими жменями у формі мурашника.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися