13:36 11.072018
Пряний соус із аґрусу
Цікаве
2079
Інгредієнти:
– аґрус – 500 г,
– гірчиця суха – 2 ч. л.,
– сіль – 1 ст. л.,
– часник – 1 зубчик,
– оцет винний білий – 150 мл,
– цукор – 175 г,
– родзинки – 50 г,
– вода – 150 мл.
Спосіб приготування
Додаємо у воду добре вимитий аґрус, подрібнений часник, гірчицю, цукор, родзинки, вливаємо оцет і солимо за смаком, потім доводимо до кипіння й варимо 40 хвилин, помішуючи.
Суміш охолоджуємо, переливаємо в блендер й готуємо однорідне пюре. Пропускаємо його через сито, щоб позбутися кісточок.
Соус подаємо холодним або гарячим до запеченої риби.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
У Хусті запустили перший із фонтанів
15:21
Гвардійці провели відкритий урок для випускників шкіл Мукачева
13:48
В Тисі виявили тіла двох чоловіків. Відео
12:21
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
Всі новини
Головне
Публікації
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
Що скажуть інші? Закарпатська психологиня пояснила, чому не варто жити шаблонами
12:08
Всі Публікації
Фото
Відео