22885
13:36 11.072018

Пряний соус із аґрусу

Цікаве 2563

Інгредієнти:

– аґрус – 500 г,

– гірчиця суха – 2 ч. л.,

– сіль – 1 ст. л.,

– часник – 1 зубчик,

– оцет винний білий – 150 мл,

– цукор – 175 г,

– родзинки – 50 г,

– вода – 150 мл.

Спосіб приготування

Додаємо у воду добре вимитий аґрус, подрібнений часник, гірчицю, цукор, родзинки, вливаємо оцет і солимо за смаком, потім доводимо до кипіння й варимо 40 хвилин, помішуючи.

Суміш охолоджуємо, переливаємо в блендер й готуємо однорідне пюре. Пропускаємо його через сито, щоб позбутися кісточок.

Соус подаємо холодним або гарячим до запеченої риби.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини