22885
13:36 11.072018

Пряний соус із аґрусу

Цікаве 2079

Інгредієнти:

– аґрус – 500 г,

– гірчиця суха – 2 ч. л.,

– сіль – 1 ст. л.,

– часник – 1 зубчик,

– оцет винний білий – 150 мл,

– цукор – 175 г,

– родзинки – 50 г,

– вода – 150 мл.

Спосіб приготування

Додаємо у воду добре вимитий аґрус, подрібнений часник, гірчицю, цукор, родзинки, вливаємо оцет і солимо за смаком, потім доводимо до кипіння й варимо 40 хвилин, помішуючи.

Суміш охолоджуємо, переливаємо в блендер й готуємо однорідне пюре. Пропускаємо його через сито, щоб позбутися кісточок.

Соус подаємо холодним або гарячим до запеченої риби.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах