
13:36 11.072018
Пряний соус із аґрусу
Цікаве
3062
Інгредієнти:
– аґрус – 500 г,
– гірчиця суха – 2 ч. л.,
– сіль – 1 ст. л.,
– часник – 1 зубчик,
– оцет винний білий – 150 мл,
– цукор – 175 г,
– родзинки – 50 г,
– вода – 150 мл.
Спосіб приготування
Додаємо у воду добре вимитий аґрус, подрібнений часник, гірчицю, цукор, родзинки, вливаємо оцет і солимо за смаком, потім доводимо до кипіння й варимо 40 хвилин, помішуючи.
Суміш охолоджуємо, переливаємо в блендер й готуємо однорідне пюре. Пропускаємо його через сито, щоб позбутися кісточок.
Соус подаємо холодним або гарячим до запеченої риби.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У с. Жденієво відбувся Всеукраїнський мікс-турнір з волейболу
15:27
Ужгородська школа для дітей з порушенням слуху виступила на концерті в Міжнародний день жестових мов
14:57
На Ужгородщині під час пожежі травмувався чоловік
14:29
Іршавська громада долучилася до Всесвітнього дня прибирання
14:14
Мукачівські каратисти здобули 17 нагород на Чемпіонаті та Кубку України
14:03
В Ужгороді оголосили підозру посадовцю міськради та підприємцю
13:53
Шаховий турнір у Мукачеві зібрав велику кількість учасників
13:38
В Ужгороді неповнолітній скоїв підпал авто
13:12
Пограбували та зґвалтували жінку: у Мукачеві судитимуть групу неповнолітніх зловмисників
12:53
Мукачівські спортсмени вибороли «золото» на Чемпіонаті України з бойових мистецтв
12:28
Всі новини
Головне
Публікації
Народні пісні, танці, традиції: спільне святкування у Карпатському басейні
10:47
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
Всі Публікації
Фото
Відео