
13:36 11.072018
Пряний соус із аґрусу
Цікаве
2991
Інгредієнти:
– аґрус – 500 г,
– гірчиця суха – 2 ч. л.,
– сіль – 1 ст. л.,
– часник – 1 зубчик,
– оцет винний білий – 150 мл,
– цукор – 175 г,
– родзинки – 50 г,
– вода – 150 мл.
Спосіб приготування
Додаємо у воду добре вимитий аґрус, подрібнений часник, гірчицю, цукор, родзинки, вливаємо оцет і солимо за смаком, потім доводимо до кипіння й варимо 40 хвилин, помішуючи.
Суміш охолоджуємо, переливаємо в блендер й готуємо однорідне пюре. Пропускаємо його через сито, щоб позбутися кісточок.
Соус подаємо холодним або гарячим до запеченої риби.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
У Ратівський будинок соціального захисту дітей ім. Cвятого Михаїла переселилася нова прийомна сім’я
17:47
На маршруті №9 та №11Б в Ужгороді оновлені графіки руху
17:13
Музичний фаховий коледж ім.Д.Задора придбав сходовий підйомник за сприяння Генконсульства Угорщини
16:56
На Закарпатті викрили схему привласнення державних коштів через грантову програму
16:42
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
На Закарпатті відбулося засідання представників міжнародної програми транскордонного співробітництва
15:44
У горах Хустщини травмувалася киянка
15:16
У Солотвино сталася пожежа в будівлях баз відпочинку
14:52
Заблокували ще одну схему ухилення від мобілізації на Закарпатті: затримано головного «кадровика» лікарні
14:43
Всі новини
Головне
Публікації
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
У Берегові День національної єдності вшанували виставкою та мистецьким фестивалем «Палетта талантів»
12:31
У Берегові відбувся VII заключний концерт навчання «Магія музики»
08:45
росія вбила цілу родину внаслідок обстрілу
17:37
Всі Публікації
Фото
Відео