21990
09:57 24.052018

Пляцки з кавою

Цікаве 2848

Інгредієнти

для тіста:

– розчинна кава – 8 ст. л.,

– молоко – 10 ст. л.,

– вершкове масло – 250 г,

– яйця – 4 шт.,

– цукор – 1 склянка,

– борошно – 1,5 склянки,

– розпушувач – 2 ч. л.;

для наповнювача:

– шоколадне драже – 200 г;

для крему:

– згущене молоко – 400 г,

– вершкове масло – 200 г,

– кава – 1 ч. л.,

– горілка – 1 ст. л.

Спосіб приготування

Готуємо тісто: каву заливаємо гарячим молоком і перемішуємо до розчинення, охолоджуємо.

Розтоплюємо вершкове масло, збиваємо його з яйцями та цукром, додаємо молоко з кавою, борошно та розпушувач. Замішуємо рідке тісто, розділяємо його на три частини та випікаємо три коржі при температурі 180°С 30–40 хвилин.

Готуємо крем: м’яке вершкове масло збиваємо зі згущеним молоком. Розчиняємо 1 ч. л. кави в 1 ст. л. горілки, додаємо до крему й перемішуємо.

Збираємо пляцок: ​​кожен корж змащуємо кремом і посипаємо драже. Зверху поливаємо корж шоколадною помадкою й щедро посипаємо шоколадним драже.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Злочинну групу, до складу якої входило двоє жінок, викрили на Закарпатті
13:51
У ФК «Минай» новий рекордсмен за кількістю проведених ігор за команду
13:27
На Закарпатті СБУ викрила доцента вишу, яка за хабарі допомагала «студентам» ухилятися від мобілізації
13:18
У Чопі затримали батька та сина, які викрали автомобіль у місцевого жителя
12:29
У Тячеві затримали водія, який скоїв смертельну ДТП та втік з місця події
12:02
На Закарпатті два підприємця вкрали газу на 33,5 млн грн
11:44
Ужгородська футзальна ліга: розклад протистоянь 3-го туру
11:27
До відома громадян, які планують закордонні поїздки до Румунії через пункт пропуску «Солотвино»
11:10
Мукачево планує припинити видачу дозволів на земляні роботи до весни
10:48
Всі новини