21281
10:16 26.042018

Лимонний тарт

Цікаве 1752

Інгредієнти:

– борошно – 250 г,

– масло вершкове – 90 г,

– лимон – 2 шт.,

– цукор – 120 г,

– яйця – 4 шт.,

– творог – 60 г.

Спосіб приготування

Холодне масло натираємо на грубій тертці. Додаємо борошно, цукор і жовток одного яйця (білок не знадобиться). Усе ретельно перемішуємо руками. Має вийти розсипчаста крихка маса, яка легко скочується в кулю. Ставимо тісто в холодильник.

Готуємо начинку. З одного лимона зчищаємо цедру (тільки жовту частину!). Беремо два лимони і вичавлюємо сік.

В окремій ємності збиваємо яйця. Потім поступово додаємо борошно, цукор, цедру і сік лимона, творог. Ретельно збиваємо. Начинка виходить не дуже густа.

У чашу мультиварки хрест-навхрест кладемо дві смужки пергаментного паперу, для того, щоб потім без проблем вийняти тарт.

Виймаємо тісто з холодильника і потихеньку ліпимо з нього «корзинку», робимо бортики.

Заливаємо начинку, головне щоб вона не виходила за бортики. Якщо бортики вийшли дуже високими, можна акуратно їх зменшити. У процесі приготування вони можуть підсохнути і вийти як пісочні «печеньки», але це не страшно.

Закриваємо кришку мультиварки і вмикаємо режим «Випічка» на 1 годину.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах