20664
11:12 4.042018

Яйця по-шотландськи

Цікаве 2635

Yajca_po-shotlandskiІнгредієнти:

– філе курячої грудки – 800 г,

– яйця – 10 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– сухарі панірувальні – 100 г,

– борошно –100 г,

– олія – 300 мл,

– сіль – 1 ч. л.,

– суміш перців – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

Зваріть 9 яєць (протягом 4 хвилин). Почистіть їх та обваляйте в борошні.

Філе грудки перекрутіть на м’ясорубці разом з цибулиною, посоліть, поперчіть. Перемішайте. Фарш розділіть на 9 частин, приплющте рукою, щоб сформувати коржі. На кожен покладіть по вареному яйцю.

Загорніть фарш навколо яйця, добре загладьте всі шви. Формувати котлети зручніше, змочивши руки у воді. Кожну котлету спочатку обваляйте в борошні, потім у збитому яйці, а в кінці в сухарях.

Обсмажте котлети до рум’яності. Викладіть їх на серветку для видалення надлишків олії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне