Яйця по-шотландськи
Інгредієнти:
– філе курячої грудки – 800 г,
– яйця – 10 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– сухарі панірувальні – 100 г,
– борошно –100 г,
– олія – 300 мл,
– сіль – 1 ч. л.,
– суміш перців – 0,5 ч. л.
Спосіб приготування:
Зваріть 9 яєць (протягом 4 хвилин). Почистіть їх та обваляйте в борошні.
Філе грудки перекрутіть на м’ясорубці разом з цибулиною, посоліть, поперчіть. Перемішайте. Фарш розділіть на 9 частин, приплющте рукою, щоб сформувати коржі. На кожен покладіть по вареному яйцю.
Загорніть фарш навколо яйця, добре загладьте всі шви. Формувати котлети зручніше, змочивши руки у воді. Кожну котлету спочатку обваляйте в борошні, потім у збитому яйці, а в кінці в сухарях.
Обсмажте котлети до рум’яності. Викладіть їх на серветку для видалення надлишків олії.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися