20664
11:12 4.042018

Яйця по-шотландськи

Цікаве 2253

Yajca_po-shotlandskiІнгредієнти:

– філе курячої грудки – 800 г,

– яйця – 10 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– сухарі панірувальні – 100 г,

– борошно –100 г,

– олія – 300 мл,

– сіль – 1 ч. л.,

– суміш перців – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

Зваріть 9 яєць (протягом 4 хвилин). Почистіть їх та обваляйте в борошні.

Філе грудки перекрутіть на м’ясорубці разом з цибулиною, посоліть, поперчіть. Перемішайте. Фарш розділіть на 9 частин, приплющте рукою, щоб сформувати коржі. На кожен покладіть по вареному яйцю.

Загорніть фарш навколо яйця, добре загладьте всі шви. Формувати котлети зручніше, змочивши руки у воді. Кожну котлету спочатку обваляйте в борошні, потім у збитому яйці, а в кінці в сухарях.

Обсмажте котлети до рум’яності. Викладіть їх на серветку для видалення надлишків олії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті триває підготовка населення до національного спротиву
17:01
Відкриту музично-теоретичну олімпіаду ім. Надії Затіної вдруге провели в Ужгороді
16:34
Завдяки латвійській підтримці поранені українські бійці проходять реабілітацію
16:18
В Ужгороді відзначили Всесвітній день Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
16:03
На Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини
15:48
Вихованці угорськомовних навчальних закладів Мукачева підготували концерт до Дня матері
15:34
Ужгородські «Карпати» закріпилися на другій позиції 
15:22
На території Углянської сільської ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище
15:07
Чемпіонат Мукачівщини з футболу: результати ігор 5-го туру
14:51
На Закарпатті судитимуть експосадовців комунального підприємства, які незаконно привласнили понад 1 млн грн бюджетних коштів при ремонті доріг
14:09
Всі новини