20664
11:12 4.042018

Яйця по-шотландськи

Цікаве 2799

Yajca_po-shotlandskiІнгредієнти:

– філе курячої грудки – 800 г,

– яйця – 10 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– сухарі панірувальні – 100 г,

– борошно –100 г,

– олія – 300 мл,

– сіль – 1 ч. л.,

– суміш перців – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

Зваріть 9 яєць (протягом 4 хвилин). Почистіть їх та обваляйте в борошні.

Філе грудки перекрутіть на м’ясорубці разом з цибулиною, посоліть, поперчіть. Перемішайте. Фарш розділіть на 9 частин, приплющте рукою, щоб сформувати коржі. На кожен покладіть по вареному яйцю.

Загорніть фарш навколо яйця, добре загладьте всі шви. Формувати котлети зручніше, змочивши руки у воді. Кожну котлету спочатку обваляйте в борошні, потім у збитому яйці, а в кінці в сухарях.

Обсмажте котлети до рум’яності. Викладіть їх на серветку для видалення надлишків олії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне