14:35 21.032018
Салат з гарбуза та буряка
Цікаве
2486
Інгредієнти:
– 0,5 кг гарбуза,
– 0,5 кг буряка,
– 200 г сиру «Фета»,
– 100 г руколи,
– соєвий соус,
– дрібка сухого базиліку й кунжуту,
– оливкова, кунжутна або лляна олія.
Спосіб приготування:
Окремо відварити буряк і гарбуз. Буряк вариться значно довше, гарбуз – хвилин 15. Потім почистити й нарізати великими кубиками. Замаринувати їх у соєвому соусі 15 хвилин. Процідити й викласти в посудину.
Сир «Фета» порізати кубиками й покласти на овочі. Руколу порвати руками й викласти зверху. Кунжут трішки підсмажити, посипати ним і сухим базиліком салат. Присмачити лляною, кунжутною чи оливковою олією.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Рахівщині відбулося навчання для медиків закладів шкільної та дошкільної освіти
13:42
Студентки УжНУ – переможниці Національного дебатного турніру з політичних реформ
13:13
Пішов з життя відомий закарпатський скульптор
12:42
В Ужгороді нетверезий водій покинув місце ДТП, а опісля зніс електроопору
12:06
На Воловеччині перевіряли дитячий заклад
10:21
В Ужгороді притягнули до відповідальності водія, який керував у стані спʼяніння
09:48
«У потоці вайбу»: Євгенія Вовчик показала мистецькі пориви
09:24
«Коли ясна звізда». Обробка І.Мартона / Заслужений академічний Закарпатський народний хор
08:52
Закарпатка створює ляльки та картини з мішковини
18:14
21 тис. дол. США за «зелений коридор» до Румунії: на Хустщині судитимуть переправника військовозобов’язаних
17:20
Всі новини
Головне
Публікації
«У потоці вайбу»: Євгенія Вовчик показала мистецькі пориви
09:24
Закарпатка створює ляльки та картини з мішковини
18:14
У Берегові відбувся благодійний ярмарок для підтримки одиноких багатодітних батьків
16:34
Мукачівка ліпить мрії із гіпсу
12:35
Святкове чи буденне меню. Що краяни готуватимуть на Новий рік
16:34
Всі Публікації
Фото
Відео