
14:35 21.032018
Салат з гарбуза та буряка
Цікаве
2268
Інгредієнти:
– 0,5 кг гарбуза,
– 0,5 кг буряка,
– 200 г сиру «Фета»,
– 100 г руколи,
– соєвий соус,
– дрібка сухого базиліку й кунжуту,
– оливкова, кунжутна або лляна олія.
Спосіб приготування:
Окремо відварити буряк і гарбуз. Буряк вариться значно довше, гарбуз – хвилин 15. Потім почистити й нарізати великими кубиками. Замаринувати їх у соєвому соусі 15 хвилин. Процідити й викласти в посудину.
Сир «Фета» порізати кубиками й покласти на овочі. Руколу порвати руками й викласти зверху. Кунжут трішки підсмажити, посипати ним і сухим базиліком салат. Присмачити лляною, кунжутною чи оливковою олією.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті триває Міжнародний скульптурний симпозіум
09:52
На дорожній станції «Нижні Ворота» зупинили пʼяного водія-порушника
09:02
На вантажному терміналі «Ужгород» працюватиме мобільний сканер
08:30
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
У Ратівський будинок соціального захисту дітей ім. Cвятого Михаїла переселилася нова прийомна сім’я
17:47
На маршруті №9 та №11Б в Ужгороді оновлені графіки руху
17:13
Музичний фаховий коледж ім.Д.Задора придбав сходовий підйомник за сприяння Генконсульства Угорщини
16:56
На Закарпатті викрили схему привласнення державних коштів через грантову програму
16:42
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
На Закарпатті відбулося засідання представників міжнародної програми транскордонного співробітництва
15:44
Всі новини
Головне
Публікації
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
У Берегові День національної єдності вшанували виставкою та мистецьким фестивалем «Палетта талантів»
12:31
У Берегові відбувся VII заключний концерт навчання «Магія музики»
08:45
росія вбила цілу родину внаслідок обстрілу
17:37
Всі Публікації
Фото
Відео