14:35 21.032018
Салат з гарбуза та буряка
Цікаве
1792
Інгредієнти:
– 0,5 кг гарбуза,
– 0,5 кг буряка,
– 200 г сиру «Фета»,
– 100 г руколи,
– соєвий соус,
– дрібка сухого базиліку й кунжуту,
– оливкова, кунжутна або лляна олія.
Спосіб приготування:
Окремо відварити буряк і гарбуз. Буряк вариться значно довше, гарбуз – хвилин 15. Потім почистити й нарізати великими кубиками. Замаринувати їх у соєвому соусі 15 хвилин. Процідити й викласти в посудину.
Сир «Фета» порізати кубиками й покласти на овочі. Руколу порвати руками й викласти зверху. Кунжут трішки підсмажити, посипати ним і сухим базиліком салат. Присмачити лляною, кунжутною чи оливковою олією.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ясінянська громада долучилася до конкурсу проєктів ШГБ. Фото
21:04
Традиція ясінянських дітлахів Закарпаття
18:48
У Берегові поліцейський врятував пенсіонерку, у якої стався інсульт
16:50
За 4 місяці 2024 року Держбюджет отримав від Закарпатської митниці понад 7 мільярдів гривень
16:26
У лікарні Берегова відкрилося реабілітаційне відділення
16:10
Організатора переправлення осіб через кордон викрили правоохоронці на Закарпатті
15:55
На Закарпатті правоохоронці виявили 10 тисяч пачок контрафактного тютюну
15:41
Двоє гравчинь ужгородських «Карпат» у топ-10 бомбардирських перегонів
15:25
У Будапешті зарізали ножем громадянина України
14:52
Дві закарпатські команди йдуть нога в ногу в аматорському чемпіонаті України
14:33
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Всі Публікації
Фото
Відео