20360
14:34 21.032018

Печінковий пиріг з рисом і сиром

Цікаве 2318

пирігІнгредієнти:

– 600 г курячої печінки,

– 2 цибулини,

– 0, 5 склянки молока,

– 1 склянка вареного рису,

– 2 яйця,

– 2 ст. ложки борошна,

– 70 г твердого сиру,

– сіль, перець,

– олія.

Спосіб приготування:

Печінку порізати невеликими шматочками.

Цибулю почистити, розрізати на чотири частини. Печінку з цибулею перекрутити на м’ясорубці або змолоти в блендері. Додати відварений рис, борошно та яйця. Влити молоко, посолити й поперчити за смаком, ретельно все перемішати.

Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.

Запікати в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.

Страву можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею, залежно від ваших смаків.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне