Печінковий пиріг з рисом і сиром
Інгредієнти:
– 600 г курячої печінки,
– 2 цибулини,
– 0, 5 склянки молока,
– 1 склянка вареного рису,
– 2 яйця,
– 2 ст. ложки борошна,
– 70 г твердого сиру,
– сіль, перець,
– олія.
Спосіб приготування:
Печінку порізати невеликими шматочками.
Цибулю почистити, розрізати на чотири частини. Печінку з цибулею перекрутити на м’ясорубці або змолоти в блендері. Додати відварений рис, борошно та яйця. Влити молоко, посолити й поперчити за смаком, ретельно все перемішати.
Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою.
Запікати в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Страву можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею, залежно від ваших смаків.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися