Лаваш з куркою
Інгредієнти:
– тонкий лаваш – половина одного листа,
– відварене або запечене куряче філе – 50 г,
– овочі – 50 г,
– йогурт – 20 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування:
Овочі та курку подрібнити соломкою. Лаваш розрізати на невеликі квадратики. За бажанням лист можна змастити соусом. Для цього до густого йогурту додати сіль, перець та улюблені спеції. Буде смачно із часником та зеленню.
На квадратики викласти начинку та закрутити в акуратні трикутники. Щоб лаваш швидко не розмок, уже готову закуску треба підсушити на сухій сковороді або грилі. Так вона стане хрусткою та смачнішою.
У начинку можна додати все, що є в холодильнику. Наприклад, добре смакуватимуть запечені гриби. Чи, наприклад, солоний м’який сир із зеленню. Замість курки можна використати квасолю. Щодо овочів, то тут теж усе на ваш смак. Це може бути капуста, листя салату, шпинат чи рукола. Додають також нарізані смужками мариновані огірки.
Цей смачний та корисний перекус, який зручно брати на роботу, обов’язково вам сподобається.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися