20014
11:28 1.032018

Форшмак: класичний рецепт

Цікаве 1474

forshmakІнгредієнти:

– оселедець – 500 г,

– зварені круто яйця – 5 шт.,

– яблука середнього розміру – 2 шт.,

– цибуля середнього розміру – 2 шт.,

– вершкове масло – 200 г,

– булочки – 2 шт.

Спосіб приготування:

Зніміть з булочок скоринку, м’якушку замочіть у молоці на кілька хвилин.

Перед тим як готувати форшмак із оселедця, очистіть рибу, витягніть з неї кісточки й поріжте невеликими шматочками. Яблука очистіть від шкірки та насіння.

Подрібніть усі інгредієнти (крім цибулі) за допомогою м’ясорубки або блендера. Цибулю дрібно поріжте вручну і змішайте з основною масою наприкінці приготування.

Поставте готову суміш у холодильник на кілька годин. Подавайте з грінками та зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У ПП «Чоп-Захонь» виявили незаконний імпорт на понад мільйон гривень
13:31
У «Совиному гнізді» презентували фотоальбом «Ужгород колись і нині»
13:11
29-річний закарпатець підпалив співмешканку, бо приревнував до вітчима
12:19
Центри рекрутингу української армії запрацювали в Ужгороді та Мукачеві у приміщенні місцевих ЦНАПів
12:02
На Рахівщині трапилися дві аварії, в яких травмувалися малолітні діти
11:55
Впродовж попередньої доби вогнеборці загасили одразу дві пожежі на сміттєзвалищах
11:41
На ринках Ужгорода вже продають закарпатську черешню
11:26
Муніципали винесли 955 повідомлення за несплату послуг із користування паркувальними майданчиками в Ужгороді
10:29
Пошкоджені та зруйновані дамби, лінії берегоукріплення – Закарпаття гостро потребує коштів для протипаводкового захисту
10:10
На Мукачівщині рятувальники ліквідували пожежу в літній кухні
09:56
Всі новини