Форшмак: класичний рецепт
Інгредієнти:
– оселедець – 500 г,
– зварені круто яйця – 5 шт.,
– яблука середнього розміру – 2 шт.,
– цибуля середнього розміру – 2 шт.,
– вершкове масло – 200 г,
– булочки – 2 шт.
Спосіб приготування:
Зніміть з булочок скоринку, м’якушку замочіть у молоці на кілька хвилин.
Перед тим як готувати форшмак із оселедця, очистіть рибу, витягніть з неї кісточки й поріжте невеликими шматочками. Яблука очистіть від шкірки та насіння.
Подрібніть усі інгредієнти (крім цибулі) за допомогою м’ясорубки або блендера. Цибулю дрібно поріжте вручну і змішайте з основною масою наприкінці приготування.
Поставте готову суміш у холодильник на кілька годин. Подавайте з грінками та зеленню.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися