19688
09:36 15.022018

Салат з печериць та апельсинів

Цікаве 2424

салатІнгредієнти:

– 0,5 кг свіжих грибів,

– 4 середні апельсини,

– 1 маленький салат латук (можна листочки шпинату або руколи),

– 6–8 ст. л. оливкової олії,

– 1 ст. л. лимонного соку,

– 2 ст. л. виноградного оцту,

– 1 зубчик часнику,

– 2 ст. л. подрібнених волоських горіхів,

– сіль, перець.

Спосіб приготування:

Чистимо, миємо й нарізаємо гриби. Складаємо їх у миску, солимо, перчимо й заливаємо соком одного апельсина. Чистимо інші апельсини і нарізаємо їх невеликими шматочками.

На дно глибокої салатниці викладаємо дрібно нарізане листя салату латук, трохи поливаємо олією. Зверху кладемо шар апельсинів, потім шар грибів, потім знову апельсини, а на них гриби. Збиваємо оливкову олію з лимоном, оцтом та часником і поливаємо салат отриманим соусом.

Солимо, перчимо і ставимо на годину в холодильник. Перед подачею на стіл посипаємо салат тертими горіхами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне