Гарбузові млинці з сирною начинкою
Інгредієнти:
– молоко – 250 мл,
– яйця – 2 шт.,
– гарбуз – 100 г,
– пшеничне борошно – 160 г,
– сіль за смаком,
– вершкове масло – 20 г,
– сир – 400 г,
– цукрова пудра – 0,5 ст. л.
Спосіб приготування:
Очистіть гарбуз і помістіть у розігріту до 180°С духовку на 30–40 хвилин, потім подрібніть блендером. У глибокому посуді змішайте молоко з яйцями, гарбузове пюре, сіль та борошно. Повинна вийти однорідна маса. Випікайте тонкі млинці на розігрітій сковороді.
Перетріть сир через сито і змішайте з цукровою пудрою. Рівномірно розподіліть сирну начинку по поверхні млинців і скрутіть їх рулетом. Розріжте кожен навпіл і помістіть у змащену маслом форму для запікання. Зверху на млинці викладіть невеликі шматочки вершкового масла, присипте цукром за смаком. Помістіть форму в розігріту до 180°С духовку на 15–20 хвилин.
Гарбузові млинці з ніжною сирною начинкою готові! Подавайте їх зі сметаною, родзинками або улюбленим варенням.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися