19288
11:33 24.012018

Сирні тістечка «Рафаелло»

Цікаве 1909

рафаелоІнгредієнти:

– сир – 500 г

– згущене молоко – 3 ст. л.,

– вершкове масло – 2 ст. л.,

– цукрова пудра – 1 ст. л.,

– ванілін – за смаком,

– мигдаль (цілий) – 30–35 горішків,

– кокосова стружка для обсипання (біла) – 150 г,

– вафлі без начинки – 1 упаковка.

Спосіб приготування:

Викладаємо в глибоку чашку горіхи й заливаємо їх великою кількістю окропу. 10 хвилин чекаємо, потім зливаємо воду і споліскуємо холодною водою. Знову обдаємо мигдаль окропом і чекаємо, поки вода схолоне настільки, щоб його можна було дістати рукою. Тепер натискаємо на шкірку, і горіх вискакує назовні сам. Так очищуємо весь мигдаль і переходимо до наступного кроку.

Готуємо основу сирних тістечок. У посуд викладаємо сир, згущене молоко, цукрову пудру, м’яке вершкове масло та ванілін. Ретельно розтираємо або збиваємо цю суміш в однорідну масу. Кладемо на 10 хвилин у холодильник, щоб трохи затверділа. Але не можна доводити масу до замерзання.

За допомогою качалки подрібнюємо вафлі в крихту. Краще брати вафлі без начинки, вони сухіші й добре розсипаються. Крім того, спочатку їх треба підсушити в духовці при температурі 50–80°С протягом 15–20 хвилин.

Дістаємо тісто-основу з холодильника, додаємо туди вафельну крихту і як слід перемішуємо. Формуємо кульки, усередину кладемо мигдаль та обвалюємо тістечко в кокосовій стружці.

Готові тістечка кладемо на півгодини в холодильник.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах