
Грибний суп
Інгредієнти:
– гриби – 225 г,
– коріандр – 2 ч. л.,
– цибуля – 1 шт.,
– овочевий бульйон – 800 мл,
– соняшникова олія – 2 ст. л.,
– хлібні крихти – 100 г,
– часник – 1 зубчик,
– сіль, чорний перець, петрушка, кріп – за смаком.
Спосіб приготування:
Для початку розігрійте олію й обсмажте дрібно нарізану цибулю до розм’якшення, приблизно 5 хвилин. Додайте подрібнений часник і 2 чайні ложки коріандру. Вкиньте дрібно нарізані гриби, смажте ще 3 хвилини.
Влийте бульйон, додайте подрібнену зелень петрушки, перемішайте. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть на слабкому вогні 10 хвилин.
Підсипаючи хлібні крихти, сіль і спеції, варіть ще одну хвилину. Тепер можна зняти з вогню.
При подачі посипати зеленню. Дуже смачний та ароматний грибний суп!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися