11:36 20.122017
Салат «Крапля води»
Цікаве
2117
Інгредієнти:
– тунець – 1 банка,
– рис – 150 г,
– огірок – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– лимон – 1/2 шт.,
– твердий сир – 70 г,
– яйця – 3 шт.,
– майонез, мелений перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Дрібно порізати цибулю, замаринувати її в лимонному соку і змішати з тунцем.
Відварити рис до готовності, посолити, залишити охолонути.
Огірок натерти на великій тертці. Яйця відварити до готовності й натерти на мілкій тертці. Твердий сир теж натерти.
Салат викладати шарами: спочатку рис, твердий сир, тунець з цибулею, огірок, яйця. Усі шари намазувати тонким шаром майонезу.
Салат з тунцем прикрасити за власним бажанням.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
«Таємниця роду Другетів»: містичний квест в Ужгородському замку
18:00
На Закарпатті триває розроблення Схеми планування території області
17:40
Усіх, хто досліджує культурну спадщину, Ужгородський скансен запрошує на конференцію
17:21
На Закарпатті аудитори зупинили неефективні витрати під час закупівель на понад 117 мільйонів гривень
16:56
Квести для дітей проводять в Ужгородському замку
16:35
У Мукачеві попрощалися із загиблим воїном Тіберієм Полянським
16:05
Моніторинг радіаційної безпеки: стабільна ситуація на Закарпатті
15:43
У Виноградові тимчасово перекриють вулицю Миру
15:18
Визначено переможців і призерів турніру зі швидких шахів «Ужгородська осінь 2025»
14:55
Всі новини
Головне
Публікації
Заява ТУКЗ-КМКС щодо затримання студентів у ТЦК
20:19
Друга ліга України з футболу: «Вільхівці» перемагають, «Ужгород» програє
10:34
Закарпатські ватерполісти поступилися колективам із сусідньої області
13:56
Село Малий Раковець має власні звичаї і традиції вшанування пам'яті померлих
12:33
Закарпатські баскетболісти залишаються непереможними
12:01
Всі Публікації
Фото
Відео