
11:36 20.122017
Салат «Крапля води»
Цікаве
1915
Інгредієнти:
– тунець – 1 банка,
– рис – 150 г,
– огірок – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– лимон – 1/2 шт.,
– твердий сир – 70 г,
– яйця – 3 шт.,
– майонез, мелений перець, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Дрібно порізати цибулю, замаринувати її в лимонному соку і змішати з тунцем.
Відварити рис до готовності, посолити, залишити охолонути.
Огірок натерти на великій тертці. Яйця відварити до готовності й натерти на мілкій тертці. Твердий сир теж натерти.
Салат викладати шарами: спочатку рис, твердий сир, тунець з цибулею, огірок, яйця. Усі шари намазувати тонким шаром майонезу.
Салат з тунцем прикрасити за власним бажанням.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті блокували канал втечі ухилянтів за кордон
14:19
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
На Закарпатті викрили 2 корупційні схеми у міграційній службі
13:46
На Рахівщині ліквідували канал переправи військовозобов'язаних за кордон
13:24
У Мукачеві за тиждень народилося 30 немовлят
12:57
Закарпатські боксери стали переможцями Міжнародної ліги боксу
12:38
З початку 2025 року у місцевих бюджетах Закарпаття – понад 4,1 млрд грн податків
12:13
У лікарні в Мукачеві матері залишили двох немовлят
11:55
До Малого Березного на відпустовий празник приїхали паломники з усього Закарпаття
11:38
Вогонь ледь не знищив будинок: на Берегівщині горів навіс оселі
11:30
Всі новини
Головне
Публікації
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
До Малого Березного на відпустовий празник приїхали паломники з усього Закарпаття
11:38
Як закарпатці прикрасили свої обійстя та оселі до Зелених свят
10:23
Позиція Форуму угорських представників
09:59
14-й День талантів Закарпаття: святкування обдарованості та культурної спадщини в Берегові
09:45
Всі Публікації
Фото
Відео