Печінкові млинці з начинкою
Інгредієнти
для млинців:
– печінка свиняча або яловича – 450 г,
– печінка куряча – 450 г,
– молоко – 500 мл,
– яйця – 4 шт.,
– борошно – 6 ст. л.,
– олія – 4 ст. л.,
– сіль, перець – за смаком;
для начинки:
– морква – 0,5 кг,
– яйця – 10 шт.,
– майонез – 3–4 ст. л.,
– цибуля середнього розміру – 4 шт.,
– сметана – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Для млинців перемолоти в чаші блендера або на м’ясорубці печінку. Додати борошно, яйця, молоко й добре перемішати блендером до отримання однорідної маси. Тісто має бути за консистенцією як на тонкі млинці. Додати олію і ще раз ретельно перемішати. Насмажити тонких млинців.
Для начинки відварити яйця, подрібнити, змішати з майонезом, посолити, поперчити за смаком.
Моркву натерти на великій тертці, цибулю нарізати кільцями четвертинками й обсмажити на олії до готовності. У кінці додати сметану, добре перемішати, посолити та поперчити за смаком.
Змазати млинець яєчною масою, викласти смажену моркву з цибулею і закрутити в рулет.
Печінкові млинці з овочевою начинкою готові! Дуже смачна холодна закуска на свята та кожен день.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися