18404
11:35 20.122017

Печінкові млинці з начинкою

Цікаве 2836

млинціІнгредієнти

для млинців:

– печінка свиняча або яловича – 450 г,

– печінка куряча – 450 г,

– молоко – 500 мл,

– яйця – 4 шт.,

– борошно – 6 ст. л.,

– олія – 4 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком;

для начинки:

– морква – 0,5 кг,

– яйця – 10 шт.,

– майонез – 3–4 ст. л.,

– цибуля середнього розміру – 4 шт.,

– сметана – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Для млинців перемолоти в чаші блендера або на м’ясорубці печінку. Додати борошно, яйця, молоко й добре перемішати блендером до отримання однорідної маси. Тісто має бути за консистенцією як на тонкі млинці. Додати олію і ще раз ретельно перемішати. Насмажити тонких млинців.

Для начинки відварити яйця, подрібнити, змішати з майонезом, посолити, поперчити за смаком.

Моркву натерти на великій тертці, цибулю нарізати кільцями четвертинками й обсмажити на олії до готовності. У кінці додати сметану, добре перемішати, посолити та поперчити за смаком.

Змазати млинець яєчною масою, викласти смажену моркву з цибулею і закрутити в рулет.

Печінкові млинці з овочевою начинкою готові! Дуже смачна холодна закуска на свята та кожен день.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах