
10:35 6.122017
Фаршировані пісні гриби
Цікаве
2099
Інгредієнти:
– рис басматі – 50 г,
– печериці – 600 г,
– цибуля – 100 г,
– олія,
– сіль, мелений чорний перець.
Спосіб приготування:
Відваріть рис у підсоленій воді. Печериці помийте, відріжте ніжки, а шляпки розкладіть на змащеному олією деко. Цибулю дрібно наріжте і злегка обсмажте в олії. Додайте нарізані ніжки печериць і продовжуйте смажити все разом до золотистого кольору.
Додайте у сковорідку зварений рис, посоліть, поперчіть за смаком.
Начиніть шляпки отриманою начинкою якомога щільніше і запечіть у духовці при 190°С протягом 20 хвилин.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті затримали трьох «грибарів», які прямували до Словаччини
17:33
Католицький Карітас Угорщини подарував шкільні рюкзаки та навчальне приладдя дітям на Закарпатті
17:05
Ужгородка «вирощує» вишукані квіти з холодного фарфору
16:44
«ЛІТерапія»: психологічний читацький клуб в Ужгороді
16:19
Сесія міськради в Ужгороді: почесні звання, допомога й резонансне будівництво
15:57
На юнацькому чемпіонаті Європи наші ватерполісти стали останніми
15:34
Ціни на Закарпатті: у липні подешевшали овочі, але зросла вартість фруктів та пального
15:15
Перший Пленер ім. Ортутая завершився виставкою
14:55
У берегівському театрі відбувся творчий табір молодих кінематографістів
14:27
Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей вручила нагороди переможцям творчого конкурсу
14:11
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородка «вирощує» вишукані квіти з холодного фарфору
16:44
Сесія міськради в Ужгороді: почесні звання, допомога й резонансне будівництво
15:57
На юнацькому чемпіонаті Європи наші ватерполісти стали останніми
15:34
Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей вручила нагороди переможцям творчого конкурсу
14:11
Черговий тріумф виноградівського «Севлюша»
13:54
Всі Публікації
Фото
Відео