18056
15:45 29.112017

Картопляний рулет з грибами

Цікаве 2023

Картопляний-рулет-з-грибамиІнгредієнти:

– картопля – 6–8 шт.,

– печериці – 250–300 г,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– морква – 1 шт.,

– крохмаль – 3 ст. л.,

– крупа манна – 1 ст. л.,

– сир твердий – 70 г (за бажанням),

– спеції – за смаком.

Спосіб приготування:

Печериці нарізаємо на невеликі шматочки. Ставимо на вогонь сковорідку з олією. Дрібно нарізаємо ріпчасту цибулю, тремо на великій тертці моркву.

Викладаємо овочі в розігріту олію, додаємо шампіньйони і смажимо все до золотистого кольору. У кінці солимо начинку за смаком і заправляємо спеціями, а також додаємо в неї манну крупу.

Очищену та промиту картоплю відварюємо до повної готовності, зливаємо рідину й робимо пюре. Додаємо трохи солі та крохмаль, гарненько все перемішуємо.

Далі розстеляємо на рівній поверхні пергаментний папір і викладаємо на нього картопляну масу. Розрівнюємо її і формуємо з пюре прямокутник заввишки в 1 см. На картопляний пласт рівним шаром викладаємо грибну начинку.

Піднімаючи краї пергаменту, акуратно згортаємо картопляний пласт з начинкою рулетом. Посипаємо за бажанням тертим сиром і ставимо в духовку, розігріту до 160–180°С, запікаємо 30 хвилин.

Рулет можна подавати до столу відразу або їсти в охолодженому вигляді.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне