18053
15:44 29.112017

Пісні вівсяні котлети

Цікаве 1934

котлетиІнгредієнти:

– вівсяна крупа (не швидкого приготування) – 1,5–2 склянки,

– картопля – 1 шт.,

– морква – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– чорний мелений перець, сіль, мускат – за смаком,

– олія та панірувальні сухарі – для смаження.

Спосіб приготування:

Закип’ятити воду в каструлі з розрахунку 1:2 (1 частина вівсяної крупи на 2 частини води). Посолити, всипати в киплячу воду вівсянку, довести до кипіння і варити 2–3 хвилини (не більше). Має вийти каша середньої густоти. Каструлю зняти з вогню, залишити, щоб вівсянка остигла.

Тим часом почистити цибулю, дрібно порізати. Картоплю та моркву почистити й натерти на великій тертці. Додати в каструлю цибулю, моркву та картоплю, добре перемішати з вівсянкою. У тарілку висипати панірувальні сухарі. Змочити руки холодною водою і зробити котлети.

Обкачати кожну котлету в панірувальних сухарях та обсмажити на олії з обох боків до золотистого кольору. Вівсяні котлети подавати до столу з кисло-солодким соусом з помідорів. Це смачна та корисна страва в піст.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне