17924
15:30 22.112017

Зимовий салат

Цікаве 1537

11Інгредієнти:

– мускатний гарбуз – 450 г,

– оливкова олія – ​​1 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком,

– зерна пшениці – 0,5 скл.,

– вода – 1,5 скл.,

– сіль – 1 ч. л.,

– фісташки – 1/4 скл.,

– сир «Фета» – 1/3 скл.,

– капуста подрібнена – 8 скл.

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 210°С.

Кубики гарбуза посипте сіллю та перцем, збризніть оливковою олією. Викладіть на деко й випікайте 10 хвилин. Перемішайте і випікайте ще 10 хвилин, щоб вони зм’якли та підрум’янилися.

Поки запікається гарбуз, промийте пшеницю в холодній воді й відваріть до готовності з невеликою кількістю солі (45–50 хвилин).

У глибокій мисці змішайте капусту, сир «Фета», фісташки, запечений гарбуз і відварені зерна пшениці.

Заправте вашим улюбленим соусом, і страва готова!

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини