Зимовий салат
Інгредієнти:
– мускатний гарбуз – 450 г,
– оливкова олія – 1 ст. л.,
– сіль, перець – за смаком,
– зерна пшениці – 0,5 скл.,
– вода – 1,5 скл.,
– сіль – 1 ч. л.,
– фісташки – 1/4 скл.,
– сир «Фета» – 1/3 скл.,
– капуста подрібнена – 8 скл.
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 210°С.
Кубики гарбуза посипте сіллю та перцем, збризніть оливковою олією. Викладіть на деко й випікайте 10 хвилин. Перемішайте і випікайте ще 10 хвилин, щоб вони зм’якли та підрум’янилися.
Поки запікається гарбуз, промийте пшеницю в холодній воді й відваріть до готовності з невеликою кількістю солі (45–50 хвилин).
У глибокій мисці змішайте капусту, сир «Фета», фісташки, запечений гарбуз і відварені зерна пшениці.
Заправте вашим улюбленим соусом, і страва готова!
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися