17920
15:12 22.112017

Оладки з печінки

Цікаве 2201

оладкиІнгредієнти:

– печінка куряча – 600 г,

– яйця – 2 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– сметана – 1–2 ст. л.,

– борошно – 6–8 ст. л.,

– сіль – 1–1,5 ч. л.,

– олія для смаження,

– сода – на кінчику ножа.

Спосіб приготування:

Печінку прокручуємо через м’ясорубку або подрібнюємо блендером. Додаємо дрібно порізану цибулю, яйця і сіль. На цьому етапі можна додати часник, перець, спеції, зелень тощо.

Потім додаємо сметану. І поступово борошно. Ретельно перемішуємо до однорідного стану. У самому кінці додаємо соду, гасити її не потрібно. Маса повинна вийти за густотою приблизно як на звичайні оладки, щоб не розтікалася по сковороді. Даємо їй трохи постояти, і можна починати смажити.

Викладаємо печінкову масу ложкою (приблизно 1,5–2 ст. л. на одну оладку) на сковорідку з розігрітою олією. Обсмажуємо на середньому вогні з обох боків, приблизно по 2–3 хвилини, до рум’яності.

Подаємо з овочами та будь-яким гарніром. Оладки можна полити сметаною. Смачні вони не тільки в гарячому, але й холодному вигляді.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліція Ужгорода затримала зловмисника, який ножем поранив місцевого підприємця та втік
08:45
Національний ансамбль солістів «Київська камерата» на Фестивалі сучасної духовної музики в Ужгороді
08:30
На Ужгородщині вогонь знищив надвірну споруду та перекинувся на будинок
18:00
Підозрюваного у розбещенні малолітніх на Іршавщині взято під варту без застави
17:35
Закарпатка створює вишукані букети з шоколаду
17:01
У Мукачеві вдруге за рік зупинили водія у нетверезому стані, який вже позбавлений права керування
16:39
Поблизу кордону з Румунією зупинили переправника з клієнтом
16:07
У Мукачеві попрощалися із полеглим на війні Василем Тарканієм
15:49
На Мукачівщині недобросовісний орендар сплатить до бюджету майже 800 тис грн
15:16
На Закарпатті нагадали про правила перетину кордону влітку: що потрібно знати мандрівникам
14:47
Всі новини
Головне