17759
14:15 15.112017

Гарбузові цукати

Цікаве 1840

цукатиІнгредієнти:

– 1 кг очищеного гарбуза,

– 1 кг цукру,

– 1 апельсин,

– 200 мл води,

– цукрова пудра.

Спосіб приготування:

Гарбуз порізати на шматочки. Апельсин обдати окропом, порізати, вибрати кісточки, залити киплячою водою й варити 10 хвилин. Цим відваром зі шматочками фрукта залити цукор і варити до повного розчинення. Киплячим сиропом залити гарбуз і дати охолонути.

Потім варити на повільному вогні до готовності, гарбуз має стати прозорими. Уварені шматочки вийняти з сиропу й покласти в духовку, нагріту до 100–160°С. Сушити при відчинених дверцятах.

Підсушені шматочки гарбуза обсипати цукровою пудрою і скласти в баночку. Готові цукати можуть зберігатися в щільно закритій посудині близько 6 місяців.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини