17759
14:15 15.112017

Гарбузові цукати

Цікаве 2066

цукатиІнгредієнти:

– 1 кг очищеного гарбуза,

– 1 кг цукру,

– 1 апельсин,

– 200 мл води,

– цукрова пудра.

Спосіб приготування:

Гарбуз порізати на шматочки. Апельсин обдати окропом, порізати, вибрати кісточки, залити киплячою водою й варити 10 хвилин. Цим відваром зі шматочками фрукта залити цукор і варити до повного розчинення. Киплячим сиропом залити гарбуз і дати охолонути.

Потім варити на повільному вогні до готовності, гарбуз має стати прозорими. Уварені шматочки вийняти з сиропу й покласти в духовку, нагріту до 100–160°С. Сушити при відчинених дверцятах.

Підсушені шматочки гарбуза обсипати цукровою пудрою і скласти в баночку. Готові цукати можуть зберігатися в щільно закритій посудині близько 6 місяців.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
Всі новини