17759
14:15 15.112017

Гарбузові цукати

Цікаве 2377

цукатиІнгредієнти:

– 1 кг очищеного гарбуза,

– 1 кг цукру,

– 1 апельсин,

– 200 мл води,

– цукрова пудра.

Спосіб приготування:

Гарбуз порізати на шматочки. Апельсин обдати окропом, порізати, вибрати кісточки, залити киплячою водою й варити 10 хвилин. Цим відваром зі шматочками фрукта залити цукор і варити до повного розчинення. Киплячим сиропом залити гарбуз і дати охолонути.

Потім варити на повільному вогні до готовності, гарбуз має стати прозорими. Уварені шматочки вийняти з сиропу й покласти в духовку, нагріту до 100–160°С. Сушити при відчинених дверцятах.

Підсушені шматочки гарбуза обсипати цукровою пудрою і скласти в баночку. Готові цукати можуть зберігатися в щільно закритій посудині близько 6 місяців.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На війні загинув житель Зарічанської громади
17:18
Дводенний тренінг для ветеранів-лідерів відбувся в Ужгороді
16:51
FPV-школа «Kill House» від Третьої Штурмової в Ужгороді
16:33
Прокуратура запобігла незаконній приватизації алергологічної лікарні, що діє на базі Солотвинського солерудника
16:13
Як готують операторів БпЛА в Закарпатському підрозділі Нацгвардії
15:52
Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча поділилася враженнями від тренувальних зборів у Швейцарії
15:40
Рух – наша мета, спільнота – наш шлях: V Угочанський спортивний табір у Пийтерфолві
14:42
Більше десяти закарпатців представляли наш край на всеукраїнському турнірі з пляжного волейболу 
14:27
Творчий табір імені Марії Янкович – 15 років на службі талантам Закарпаття
14:11
Грабіж по-ужгородськи: один з фігурантів надкусив потерпілому вухо
13:50
Всі новини
Головне