17506
09:26 8.112017

Сирник «Львівська пані» з мармеладом

Цікаве 1984

сирникІнгредієнти

для сирної серединки:

– сир домашній – 500 г,

– цукор – 2/3 склянки,

– яйця – 3 шт.,

– цедра одного лимона,

– крохмаль – 1 ст. л.,

– мармелад;

для штрейзеля:

– вершкове масло – 80 г,

– цукор – 1/3 склянки,

– борошно – 2/3 склянки,

– какао – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Сир, цукор, яйця викласти в один посуд. Розтерти в однорідну, кремоподібну масу. Додати крохмаль, цедру лимона, ретельно змішати. Додати мармелад.

Приготувати штрейзель: вершкове масло натерти на тертці. Всипати борошно та цукор, руками перетерти в крихту. Додати какао, розтерти до однорідності.

На дно форми для запікання викласти половину шоколадного штрейзеля, потім сирну масу з мармеладом, ретельно розрівняти лопаткою, щоб не було порожнеч. Накрити другою половиною штрейзеля.

Випікати 45 хвилин при температурі 190°С. Сирник треба повністю остудити, не виймаючи з форми. Щоб десерт став щільнішим, він має настоятися 5–6 годин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах