Сирник «Львівська пані» з мармеладом
Інгредієнти
для сирної серединки:
– сир домашній – 500 г,
– цукор – 2/3 склянки,
– яйця – 3 шт.,
– цедра одного лимона,
– крохмаль – 1 ст. л.,
– мармелад;
для штрейзеля:
– вершкове масло – 80 г,
– цукор – 1/3 склянки,
– борошно – 2/3 склянки,
– какао – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
Сир, цукор, яйця викласти в один посуд. Розтерти в однорідну, кремоподібну масу. Додати крохмаль, цедру лимона, ретельно змішати. Додати мармелад.
Приготувати штрейзель: вершкове масло натерти на тертці. Всипати борошно та цукор, руками перетерти в крихту. Додати какао, розтерти до однорідності.
На дно форми для запікання викласти половину шоколадного штрейзеля, потім сирну масу з мармеладом, ретельно розрівняти лопаткою, щоб не було порожнеч. Накрити другою половиною штрейзеля.
Випікати 45 хвилин при температурі 190°С. Сирник треба повністю остудити, не виймаючи з форми. Щоб десерт став щільнішим, він має настоятися 5–6 годин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися