М’ясний рулет із млинців
Інгредієнти:
– 1 кг свинячого фаршу,
– 2 цибулини,
– 2 яйця,
– сіль, чорний мелений перець;
для тіста:
– 2 яйця,
– 1 ст. ложка цукру,
– 0,5 ч. ложки солі,
– 2 скл. молока,
– 2 ст. ложки олії,
– 1 скл. борошна;
начинка для млинців:
– 300 г грибів,
– 200 г твердого сиру,
– сіль, перець.
Спосіб приготування:
У фарш додати перемелену через м’ясорубку цибулю, а також яйця, сіль, перець. Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати сіль, склянку молока, всипати борошно й ретельно змішати. Додати ще склянку молока, олію та борошно – тісто має бути не густим. Спекти тонкі млинці.
Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити. Твердий сир потерти. На 5 млинців викласти гриби, на 5 – сир. Загорнути в тонкі трубочки.
На харчову плівку викласти фарш, розрівняти на довжину млинців. На фарш викласти млинці, чергуючи начинки. Кожен шар трішки змастити фаршем. З’єднати краї плівки і згорнути в рулет. Деко змастити жиром та обережно перекласти з плівки рулет. Зверху змазати майонезом, запікати в духовці приблизно 40 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися