17503
09:25 8.112017

М’ясний рулет із млинців

Цікаве 2400

млинціІнгредієнти:

– 1 кг свинячого фаршу,

– 2 цибулини,

– 2 яйця,

– сіль, чорний мелений перець;

для тіста:

– 2 яйця,

– 1 ст. ложка цукру,

– 0,5 ч. ложки солі,

– 2 скл. молока,

– 2 ст. ложки олії,

– 1 скл. борошна;

начинка для млинців:

– 300 г грибів,

– 200 г твердого сиру,

– сіль, перець.

Спосіб приготування:

У фарш додати перемелену через м’ясорубку цибулю, а також яйця, сіль, перець. Приготувати тісто: яйця збити з цукром, додати сіль, склянку молока, всипати борошно й ретельно змішати. Додати ще склянку молока, олію та борошно – тісто має бути не густим. Спекти тонкі млинці.

Гриби підсмажити з цибулею, посолити, поперчити. Твердий сир потерти. На 5 млинців викласти гриби, на 5 – сир. Загорнути в тонкі трубочки.

На харчову плівку викласти фарш, розрівняти на довжину млинців. На фарш викласти млинці, чергуючи начинки. Кожен шар трішки змастити фаршем. З’єднати краї плівки і згорнути в рулет. Деко змастити жиром та обережно перекласти з плівки рулет. Зверху змазати майонезом, запікати в духовці приблизно 40 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне