17250
14:06 25.102017

Крем-суп у хлібному горщику

Цікаве 2360

супІнгредієнти:

– шампіньйони – 250 г,

– картопля – 100 г,

– цибуля ріпчаста – 70 г,

– морква – 70 г,

– зелень – 5 г,

– вершки 33% – 100 г,

– вода – 200 г,

– вино біле сухе – 20 г,

– хліб житній – 600 г,

– часник – 2 г,

– олія – 20 г,

– спеції за смаком.

Спосіб приготування

Цибулю, моркву та гриби обсмажити на олії. Влити вино й випарувати його наполовину.

Потім додати воду та картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити й поперчити.

Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Сусіди врятували 72-річну жінку від загибелі під час пожежі в селі Макарьово на Мукачівщині
09:51
У Сваляві горів житловий будинок: рятувальники зберегли сонячні панелі
09:11
У Мукачеві патрульні зупинили нетверезого водія ВАЗ
08:30
Разом і в любові – угорська громада Мукачева відзначила Різдво
17:15
На Закарпатті реальний термін ув’язнення отримав лікар, який за хабарі «допомагав» встановлювати інвалідність
16:14
Зимові канікули: «Закарпаттяобленерго» закликає батьків нагадати дітям правила електробезпеки
12:55
Укрзалізниця запускає додаткові поїзди на різдвяно-новорічні свята: посилено сполучення із Закарпаттям
12:18
В Ужгороді відбувся мистецький концерт «Різдвяні зустрічі»
11:49
Феєрверки під забороною: які штрафи й покарання чекають порушників
11:25
У селі Волосянка на Ужгородщині відкрили сучасний Центр безпеки громадян
10:50
Всі новини
Головне