
14:06 25.102017
Крем-суп у хлібному горщику
Цікаве
2202
Інгредієнти:
– шампіньйони – 250 г,
– картопля – 100 г,
– цибуля ріпчаста – 70 г,
– морква – 70 г,
– зелень – 5 г,
– вершки 33% – 100 г,
– вода – 200 г,
– вино біле сухе – 20 г,
– хліб житній – 600 г,
– часник – 2 г,
– олія – 20 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю, моркву та гриби обсмажити на олії. Влити вино й випарувати його наполовину.
Потім додати воду та картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити й поперчити.
Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Антикорупційні рекомендації для обласної ради та обладміністрації
17:53
Відкрита першість Закарпаття з пляжного волейболу серед спортсменів із порушенням слуху
17:18
У Мукачеві відкрили перший Центр ментального здоров’я для дітей та підлітків
16:56
День туризму в ужгородському скансені
16:33
У «Дії» з’явилась нова послуга – оформлення базової соціальної допомоги
16:11
В Ужгороді зафіксували жорстоке поводження з собакою, на власника склали протокол
15:50
На Закарпатті ДСНС розпочала масштабну перевірку систем цивільного захисту
15:28
На Хустщині затримали переправника військовозобов’язаних через кордон
15:01
Учнівський е-квиток в Ужгороді: опубліковано інструкції з поповнення картки
14:44
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Всі новини
Головне
Публікації
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Всі Публікації
Фото
Відео