
14:06 25.102017
Крем-суп у хлібному горщику
Цікаве
2036
Інгредієнти:
– шампіньйони – 250 г,
– картопля – 100 г,
– цибуля ріпчаста – 70 г,
– морква – 70 г,
– зелень – 5 г,
– вершки 33% – 100 г,
– вода – 200 г,
– вино біле сухе – 20 г,
– хліб житній – 600 г,
– часник – 2 г,
– олія – 20 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю, моркву та гриби обсмажити на олії. Влити вино й випарувати його наполовину.
Потім додати воду та картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити й поперчити.
Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
00:18
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Всі новини
Головне
Публікації
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
00:18
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Всі Публікації
Фото
Відео