
14:06 25.102017
Крем-суп у хлібному горщику
Цікаве
2120
Інгредієнти:
– шампіньйони – 250 г,
– картопля – 100 г,
– цибуля ріпчаста – 70 г,
– морква – 70 г,
– зелень – 5 г,
– вершки 33% – 100 г,
– вода – 200 г,
– вино біле сухе – 20 г,
– хліб житній – 600 г,
– часник – 2 г,
– олія – 20 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Цибулю, моркву та гриби обсмажити на олії. Влити вино й випарувати його наполовину.
Потім додати воду та картоплю. Коли страва буде готова, збити блендером, посолити й поперчити.
Вилити вершки і залишити ще на 10 хвилин. З хліба зрізати вершечок, вийняти м’якуш і запекти в духовці до утворення скоринки. Залити крем-суп у попередньо натертий часником хліб.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Бог діє»: проєкт ужгородського священника
16:33
Тендери на понад 15 мільйонів гривень, у яких виявили порушення, скасували за результатами перевірок закарпатських аудиторів
16:12
На Закарпатті понад 8 тисяч дітей відпочинуть під час літньої оздоровлювальної кампанії-2025
15:55
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:40
Католицький Карітас Угорщини продовжує підтримувати заклади охорони здоров’я на Закарпатті
15:26
Через негоду в двох районах Закарпаття попадали дерева
15:11
«Кава без краваток»
14:55
Закарпатські митники виявили незаконний експорт 160 тонн агропродукції за фіктивними документами
14:44
На Закарпатті блокували канал втечі ухилянтів за кордон
14:19
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
Всі новини
Головне
Публікації
Огляд туру чемпіонату Закарпаття з футболу
15:40
У чемпіонаті Закарпаття з баскетболу без сенсацій не обійшлось
14:03
До Малого Березного на відпустовий празник приїхали паломники з усього Закарпаття
11:38
Як закарпатці прикрасили свої обійстя та оселі до Зелених свят
10:23
Позиція Форуму угорських представників
09:59
Всі Публікації
Фото
Відео