16890
10:10 6.102017

Салат із кабачків з часником та горіхами

Цікаве 4711

салат з кабачківІнгредієнти:

– 3 невеликі молоді кабачки,

– 0,5 склянки волоських горіхів,

– 4–5 зубчиків часнику,

– 1 ч. ложка цукру,

– зелень кропу та петрушки,

– 3 ст. ложки лимонного соку,

– чорний мелений перець та сіль – за смаком,

– оливкова олія для заправки.

Спосіб приготування:

Кабачки порізати великими шматками (наприклад, кружальця завтовшки 2 см ріжемо начетверо), посолити. Коли з’явиться сік, злити його.

Підсмажити кабачки на розігрітій соняшниковій олії на великому вогні – так, щоб вони лише обсмажувалися, а не просмажувалися. Класти на сковороду одним шаром, тому розділити на кілька порцій. У цьому салаті кабачки мають залишатися твердими, хоч і не сирими.

Горіхи подрібнити качалкою на дошці, зелень та часник дрібно порізати.

Зелень, часник, горіхи, а також сіль, цукор і лимонний сік змішати з оливковою олією. Цю заправку вилити в кабачки, поперчити й обережно перемішати.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне