16890
10:10 6.102017

Салат із кабачків з часником та горіхами

Цікаве 4972

салат з кабачківІнгредієнти:

– 3 невеликі молоді кабачки,

– 0,5 склянки волоських горіхів,

– 4–5 зубчиків часнику,

– 1 ч. ложка цукру,

– зелень кропу та петрушки,

– 3 ст. ложки лимонного соку,

– чорний мелений перець та сіль – за смаком,

– оливкова олія для заправки.

Спосіб приготування:

Кабачки порізати великими шматками (наприклад, кружальця завтовшки 2 см ріжемо начетверо), посолити. Коли з’явиться сік, злити його.

Підсмажити кабачки на розігрітій соняшниковій олії на великому вогні – так, щоб вони лише обсмажувалися, а не просмажувалися. Класти на сковороду одним шаром, тому розділити на кілька порцій. У цьому салаті кабачки мають залишатися твердими, хоч і не сирими.

Горіхи подрібнити качалкою на дошці, зелень та часник дрібно порізати.

Зелень, часник, горіхи, а також сіль, цукор і лимонний сік змішати з оливковою олією. Цю заправку вилити в кабачки, поперчити й обережно перемішати.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві провели в останню дорогу полеглого воїна Романа Погребняка
17:44
Суд визначив застави від 600 тисяч до 4,5 млн грн для фігурантів справи про незаконне переправлення ухилянтів за кордон
17:17
На Тячівщині судитимуть чоловіка, який вбив власного сина
17:10
«Екскурсовод» і «романтик»: на Закарпатті затримали двох порушників, які намагалися втекти до Словаччини
16:52
На Тячівщині чоловік підпалив авто односельця через давній конфлікт
16:21
У Мукачеві горів гараж: вогонь знищив майно, але не поширився на сусідні будівлі
16:07
На Закарпатті стартує Тиждень безпеки дорожнього руху
15:40
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
В Ужгороді патрульні допомогли жінці повернути загублені речі
14:47
У Виноградові згоріла господарська споруда — рятувальники не допустили перекидання вогню на житловий будинок
14:21
Всі новини