Томатний сік на зиму
Інгредієнти:
– помідори – 4 кг,
– болгарський перець – 600 г,
– лавровий лист – 1 шт.,
– духмяний перець – 3 горошини,
– цукор – 3 ст. ложки,
– сіль – 2 ст. ложки.
Спосіб приготування:
Щоб томатний сік на зиму вийшов по-справжньому насиченим і смачним, обирайте стиглі соковиті помідори та м’ясистий червоний болгарський перець. Овочі помийте, почистіть і поріжте великими шматочками.
Пропустіть через соковижималку, відокремлюючи сік від макухи. Овочевий сік перелийте у велику каструлю і поставте на вогонь.
Спеції загорніть у шматочок марлі й киньте в томатний сік під час варіння. Доведіть до кипіння, додайте цукор і сіль, перемішайте, зменште вогонь і варіть протягом 10–15 хвилин. Наприкінці викиньте мішечок зі спеціями. Киплячий овочевий сік розлийте по підготовлених стерилізованих банках і закрутіть.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися