15868
15:12 30.082017

Томатний сік на зиму

Цікаве 1467

томатний сікІнгредієнти:

– помідори – 4 кг,

– болгарський перець – 600 г,

– лавровий лист – 1 шт.,

– духмяний перець – 3 горошини,

– цукор – 3 ст. ложки,

– сіль – 2 ст. ложки.

Спосіб приготування:

Щоб томатний сік на зиму вийшов по-справжньому насиченим і смачним, обирайте стиглі соковиті помідори та м’ясистий червоний болгарський перець. Овочі помийте, почистіть і поріжте великими шматочками.

Пропустіть через соковижималку, відокремлюючи сік від макухи. Овочевий сік перелийте у велику каструлю і поставте на вогонь.

Спеції загорніть у шматочок марлі й киньте в томатний сік під час варіння. Доведіть до кипіння, додайте цукор і сіль, перемішайте, зменште вогонь і варіть протягом 10–15 хвилин. Наприкінці викиньте мішечок зі спеціями. Киплячий овочевий сік розлийте по підготовлених стерилізованих банках і закрутіть.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах