15406
11:41 10.082017

Домашній крекер з насінням льону

Цікаве 3485

крекерІнгредієнти:

борошно пшеничне – 125 г;

розпушувач – 0,5 ч. л.;

цукор – 0,5 ч. л.;

сіль морська – 1 ч. л.;

насіння льону – 2 ст. л.;

молоко – близько 100 мл;

оливкова олія – ​​3 ст. л.

Спосіб приготування:

З’єднати сухі інгредієнти печива – борошно, розпушувач, сіль, цукор, і насіння льону.

Додати оливкову олію

Поступово додаючи молоко (його може знадобитися більше або менше), замісити еластичне липким тісто для наших домашніх крекерів. Загорнути тісто в плівку і прибрати в холодильник на 20-30 хвилин.

Розділити тісто на 2 частини, розкачати завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво довільної форми.

Деко застелити папером для випічки, трохи скропити рослинним маслом, викласти на папір печиво.

Випікати крекери в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Смачного! Радуйте своїх близьких!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах