15406
11:41 10.082017

Домашній крекер з насінням льону

Цікаве 3869

крекерІнгредієнти:

борошно пшеничне – 125 г;

розпушувач – 0,5 ч. л.;

цукор – 0,5 ч. л.;

сіль морська – 1 ч. л.;

насіння льону – 2 ст. л.;

молоко – близько 100 мл;

оливкова олія – ​​3 ст. л.

Спосіб приготування:

З’єднати сухі інгредієнти печива – борошно, розпушувач, сіль, цукор, і насіння льону.

Додати оливкову олію

Поступово додаючи молоко (його може знадобитися більше або менше), замісити еластичне липким тісто для наших домашніх крекерів. Загорнути тісто в плівку і прибрати в холодильник на 20-30 хвилин.

Розділити тісто на 2 частини, розкачати завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво довільної форми.

Деко застелити папером для випічки, трохи скропити рослинним маслом, викласти на папір печиво.

Випікати крекери в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Смачного! Радуйте своїх близьких!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті обговорили шляхи локалізації Національного плану дій 1325 для запобігання та протидії домашньому насильству
20:01
Молодіжні молитовні чування в Ужгородському хрестовоздвиженському кафедральному соборі
19:04
Як знайти себе краянам після виходу на пенсію
18:33
ЦНАП Ужгородської міської ради розпочав прийом документів на відстрочку від мобілізації
16:00
В обласній адміністрації провели виїзний забір донорської крові
15:01
На пожежі у Хустському районі загинула жінка
14:25
Майстер-клас молоді з ментальною інвалідністю та учасниць конкурсу «Міс та місіс Закарпаття 2025»
12:28
У кардіоцентрі встановлюють нові ліфти і розширюють програму медичних гарантій
11:40
За тиждень на Закарпатті викрито 7 переправників військовозобов’язаних, ще 13 – постануть перед судом
11:37
На Воловеччині перевірили епідситуацію та умови у медичних і освітніх закладах
10:49
Всі новини