Домашній крекер з насінням льону
Інгредієнти:
борошно пшеничне – 125 г;
розпушувач – 0,5 ч. л.;
цукор – 0,5 ч. л.;
сіль морська – 1 ч. л.;
насіння льону – 2 ст. л.;
молоко – близько 100 мл;
оливкова олія – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
З’єднати сухі інгредієнти печива – борошно, розпушувач, сіль, цукор, і насіння льону.
Додати оливкову олію
Поступово додаючи молоко (його може знадобитися більше або менше), замісити еластичне липким тісто для наших домашніх крекерів. Загорнути тісто в плівку і прибрати в холодильник на 20-30 хвилин.
Розділити тісто на 2 частини, розкачати завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво довільної форми.
Деко застелити папером для випічки, трохи скропити рослинним маслом, викласти на папір печиво.
Випікати крекери в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
Смачного! Радуйте своїх близьких!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися