Риба зі шпинатом в духовці
Інгредієнти:
– філе білої морської риби – 4 штуки (600 г),
– яйця – 8 штук,
– шпинат –2 пучка,
– помідори черрі – 10-12 штук,
– сир – 100 г,
– маслини – 1/2 банки,
– петрушка – 1/2 пучка,
– оливкова олія – 1 ст. ложка,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Шпинат та петрушку порубаєте. Яйця збийте, посоліть, додайте шпинат, петрушку і перемішайте.
Форму для духовки змастіть оливковою олією, покладіть шматочки риби, помідори, маслини. Сир натріть і покладіть шаром на рибу. Залийте рибу яйцями із зеленню.
Запікайте рибу зі шпинатом в духовці до готовності при 200 градусах близько півгодини. Дуже смачна рибка зі шпинатом, запечена в духовці, готова.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися