15400
14:39 31.072017

Ачучук

Цікаве 2950

ачучуЦе традиційний салат-закуска з узбецької кухні.

Інгредієнти:

– цибуля ріпчаста (великий) – 1 шт.,

– помідори свіжі – 2 шт.,

– перець чилі (або інший гострий перець) – 0,5–1 шт.,

– зелень петрушки, базиліка (можна замінити сушеним) – за смаком,

– сіль морська або кам’яна – за смаком.

Спосіб приготування:

Овочі слід нарізати дуже-дуже тонко. Ріпчасту цибулю очистити, розрізати на дві половини й гострим ножем нарізати півкільцями так тонко, як тільки можна. Залити цибулю крижаною водою і залишити на 30 хвилин. Свіжі помідори теж нарізати дуже тонкими півкільцями (щоб просвічувалися). Тоненькими кільцями нарізати також гострий перець. Кількість перцю залежить від вашого смаку. Приготовані інгредієнти скласти в миску, додати подрібнену зелень. Акуратно перемішати все руками. Ачучук повинен вийти повітряним! Солити безпосередньо перед подачею!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне