15273
14:18 26.072017

Гречаники

Цікаве 2587

гречаники 2Інгредієнти:

– 500 г м’яса (можна філе індички),

– 150 г гречаної крупи,

– 2 яйця,

– 2 цибулини,

– 200 г томатного соусу,

– сіль, перець за смаком,

– борошно для панірування,

– олія для обсмажування.

Спосіб приготування:

Гречану крупу відварити до готовності, остудити. М’ясо пропустити через м’ясорубку з одною цибулиною. Додати у фарш яйця, сіль та перець за смаком, ретельно вимісити. З’єднати із гречкою, знову добре перемішати.

З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх у борошні й обсмажити отримані гречаники на олії з двох боків до золотистої скоринки.

Другу цибулину нарізати півкільцями та обсмажити на олії до золотистого кольору. Влити томатний соус і прогріти.

У сковорідку з соусом викласти гречаники, накрити кришкою й довести до готовності на невеликому вогні протягом 20–25 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У КЗ «Центр олімпійської підготовки Закарпатської області» урочисто відкрили реконструйований зал
18:00
Рятувальники допомогли туристу, який заблукав у горах на Рахівщині
17:30
Герої посмертно отримали звання почесний громадянин Ужгорода
17:10
На Тячівщині затримали підозрюваного у переправленні військовозобов’язаних через кордон
16:54
Закарпатець братиме учать у складі національної збірної на Strong Spirit’s Games
16:34
На Закарпатті на реалізацію проєкту «єРобота: Власна справа» спрямовано 118 млн грн
15:45
Закарпатські газовики відзначили 50-річчя газифікації краю
15:30
Спецпрокурори викрили нові схеми розкрадання деревини на 32,8 млн грн у ДП «Ліси України»
15:17
Закарпатка здобула медаль на чемпіонаті України з дзюдо
14:52
В Ужгороді – тимчасове пониження тиску водопостачання в мікрорайоні Радванка і промисловій зоні
14:26
Всі новини
Головне