Гречаники
Інгредієнти:
– 500 г м’яса (можна філе індички),
– 150 г гречаної крупи,
– 2 яйця,
– 2 цибулини,
– 200 г томатного соусу,
– сіль, перець за смаком,
– борошно для панірування,
– олія для обсмажування.
Спосіб приготування:
Гречану крупу відварити до готовності, остудити. М’ясо пропустити через м’ясорубку з одною цибулиною. Додати у фарш яйця, сіль та перець за смаком, ретельно вимісити. З’єднати із гречкою, знову добре перемішати.
З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх у борошні й обсмажити отримані гречаники на олії з двох боків до золотистої скоринки.
Другу цибулину нарізати півкільцями та обсмажити на олії до золотистого кольору. Влити томатний соус і прогріти.
У сковорідку з соусом викласти гречаники, накрити кришкою й довести до готовності на невеликому вогні протягом 20–25 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися