Сирний суп із фрикадельками
Інгредієнти:
– 1,5 л води або бульйону,
– 2–3 картоплини,
– 1 невелика морква,
– 1 цибулина,
– 3 ст. л. плавленого сиру,
– сіль і зелень за смаком,
– 2 лаврові листки;
для фрикадельок:
– 200 г м’ясного фаршу,
– сіль і перець за смаком,
– 1 ст. л. сметани,
– трохи цибулі.
Спосіб приготування:
Приготувати м’ясний фарш. Посолити, поперчити його, додати дуже дрібно нарізану цибулю та сметану, перемішати. Скачати маленькі фрикадельки.
Поставити на вогонь воду або бульйон. Порізати цибулю кубиками, обсмажити до злегка золотистого кольору. Додати терту моркву, також обсмажити. Картоплю порізати дрібними кубиками.
У киплячу воду покласти лавровий лист, картоплю та фрикадельки, посолити. Варити 7 хвилин після закипання води.
Потім додати піджарку з моркви та цибулі, варити ще 2–3 хвилини. У самому кінці додати плавлений сир, перемішати до повного розчинення. Суп із фрикадельками більше не кип’ятити. Готову страву посипати зеленню.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися