14942
16:19 12.072017

Печінка по-царськи – запіканка з печінкою та овочами в духовці

Цікаве 2339

печінка 2Інгредієнти:

– печінка – 500 г,

– манка – 0,5 склянки,

– молоко – 0,5 склянки,

– цибуля – 2 шт.,

– морква – 2 шт.,

– яйце,

– сметана – 3 ст. л.,

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Курячу печінку подрібніть у блендері. Добавте молоко, манну крупу, сіль, перець за смаком, добре перемішайте і поставте в холодильник не менш ніж на годину.

Моркву натріть на великій тертці, цибулю поріжте кільцями четвертинами, обсмажте на сковорідці в олії до напівготовності.

Форму змажте олією. Викладіть половину печінки, зверху обсмажені моркву з цибулею, потім другу половину печінки й добре розрівняйте.

Запікайте в попередньо розігрітій до 190° духовці. Через 40 хвилин дістаньте печінку з духовки, залийте збитим яйцем зі сметаною і знову поставте запікатися на 20 хвилин. Готову страву можна прикрасити тертим твердим сиром і зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі
17:00
Правоохоронці повернули родині полоненого військового майже 3 мільйони гривень, викрадених шахраями
16:19
До порушників митних правил Закарпатською митницею застосовано чималі штрафні санкції
15:55
На Ужгородщині громада встановила хрест
15:33
На Березнянщині від важкої хвороби помер колишній військовослужбовець
15:13
До монастиря на Хустщині підкинули немовля
14:58
На Закарпатті викрито «кримінального авторитета», який організовував незаконні переправлення військовозобов’язаних із установи виконання покарань
14:36
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі в ужгородській лікарні
14:18
На Закарпатті пройшов традиційний забіг виноградниками
14:02
Осіння палітра смаків і традицій: у Великій Доброні відбувся дев’ятий кулінарний майстер-клас Закарпатської гастрономічної майстерні
13:46
Всі новини
Головне