Печінка по-царськи – запіканка з печінкою та овочами в духовці
Інгредієнти:
– печінка – 500 г,
– манка – 0,5 склянки,
– молоко – 0,5 склянки,
– цибуля – 2 шт.,
– морква – 2 шт.,
– яйце,
– сметана – 3 ст. л.,
– сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Курячу печінку подрібніть у блендері. Добавте молоко, манну крупу, сіль, перець за смаком, добре перемішайте і поставте в холодильник не менш ніж на годину.
Моркву натріть на великій тертці, цибулю поріжте кільцями четвертинами, обсмажте на сковорідці в олії до напівготовності.
Форму змажте олією. Викладіть половину печінки, зверху обсмажені моркву з цибулею, потім другу половину печінки й добре розрівняйте.
Запікайте в попередньо розігрітій до 190° духовці. Через 40 хвилин дістаньте печінку з духовки, залийте збитим яйцем зі сметаною і знову поставте запікатися на 20 хвилин. Готову страву можна прикрасити тертим твердим сиром і зеленню.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися