14608
13:17 28.062017

Кабачковий торт з помідорами та сиром

Цікаве 1402

кабачковий пирігІнгредієнти

кабачкові млинці:

– кабачки (молоді) – 1 кг,

– сметана – 125 г,

– яйце куряче – 3 шт,

– борошно пшеничне – 1.5 скл.,

– сода, перець чорний – за смаком,

– кріп – 1 пуч.

сметанний соус:

– сметана – 125 г,

– часник – 4 зуб.,

– кріп – 4 гілочки.

начинка:

– помідори – 800 г,

– сир твердий – 300 г.

Спосіб приготування.

Кабачки і кріп вимити. Молоді кабачки разом з шкіркою натерти на середній тертці. Кріп дрібно нарубати. У мисці з’єднати кабачки, кріп, сметану, яйця, соду і сіль. Добре перемішати. Просіяти борошно і додавати в кабачкову масу поступово. Замісити тісто. Спробувати на сіль, додати чорний мелений перець і знову добре все перемішати.

Випікаємо млинці на слабкому вогні з обох боків до рум’янцю.

Готуємо начинку. Кріп дрібно нарубати. Часник пропустити через прес. У мисці змішати сметану, кріп, часник. Додати сіль, перемішати. Сир натерти на крупній тертці. Помідори нарізати тонкими кружечками.

Збираємо торт. Перший корж – кабачковий млинець. Корж змастити сметанним соусом. На соус викласти нарізані помідори. Помідори присипати сиром. Прошарки повторювати. Останній корж – кабачковий млинець, змащений сметанним соусом. Готовий торт накрити харчовою плівкою і відправити для просочення в холодильник на кілька годин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах