Кабачковий торт з помідорами та сиром
Інгредієнти
кабачкові млинці:
– кабачки (молоді) – 1 кг,
– сметана – 125 г,
– яйце куряче – 3 шт,
– борошно пшеничне – 1.5 скл.,
– сода, перець чорний – за смаком,
– кріп – 1 пуч.
сметанний соус:
– сметана – 125 г,
– часник – 4 зуб.,
– кріп – 4 гілочки.
начинка:
– помідори – 800 г,
– сир твердий – 300 г.
Спосіб приготування.
Кабачки і кріп вимити. Молоді кабачки разом з шкіркою натерти на середній тертці. Кріп дрібно нарубати. У мисці з’єднати кабачки, кріп, сметану, яйця, соду і сіль. Добре перемішати. Просіяти борошно і додавати в кабачкову масу поступово. Замісити тісто. Спробувати на сіль, додати чорний мелений перець і знову добре все перемішати.
Випікаємо млинці на слабкому вогні з обох боків до рум’янцю.
Готуємо начинку. Кріп дрібно нарубати. Часник пропустити через прес. У мисці змішати сметану, кріп, часник. Додати сіль, перемішати. Сир натерти на крупній тертці. Помідори нарізати тонкими кружечками.
Збираємо торт. Перший корж – кабачковий млинець. Корж змастити сметанним соусом. На соус викласти нарізані помідори. Помідори присипати сиром. Прошарки повторювати. Останній корж – кабачковий млинець, змащений сметанним соусом. Готовий торт накрити харчовою плівкою і відправити для просочення в холодильник на кілька годин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися