14538
14:33 22.062017

Малиново-шоколадний сирник

Цікаве 1915

малиново шок.Інгредієнти:

– 140 г шоколадного печива,

– 85 г вершкового масла,

– 1 ст. л. какао,

– 1 ст. л. цукрової пудри,

– 800 г сирної маси,

– 5 яєць,

– 5 ст. л. шоколадного лікеру,

– 150 г цукру,

– 250 г темного шоколаду додатково,

– 400 г малини:

для верху:

– 100 г темного шоколаду,

– 6 ст. л. вершків (36%).

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 175°. У її нижній частині поставити миску з окропом.

Печиво подрібнити в чаші блендера. З’єднати з цукром, какао та розтопленим вершковим маслом.

Готову масу викласти на дно роз’ємної форми діаметром 22 см, застеленої фольгою, і покласти в холодильник на годину. Розтопити шоколад на водяній бані. Залишити його остигати.

У чаші міксера змішати сирну масу, лікер, яйця та цукор, а потім знизити швидкість до мінімуму й додати остиглий шоколад.

Сирну начинку розділити на три частини. На готову основу вилити 1/3 начинки й помістити зверху половину малини. Покрити другою частиною сирної начинки, викласти малину й покрити третьою частиною начинки.

Поставити в розігріту духовку й випікати приблизно 60 хв. Готовий сирник остудити в духовці з відкритими дверцятами, а потім помістити його в холодильник (бажано на ніч).

Наступного дня прикрасити глазур’ю (вершки та шоколад нагріти на водяній бані до утворення однорідної маси) і малиною. Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах