14:32 22.062017
Фарширована цвітна капуста
Цікаве
3257
Інгредієнти:
– 2 середні капустини,
– 0,5–0,7 кг свинячого фаршу,
– 1 велика цибулина,
– 1 яйце,
– 200 г твердого сиру,
– сіль, перець, майонез.
Спосіб приготування:
Капусту відварюємо до напівготовності в підсоленій воді: вона має бути недоварена, але вже м’яка, щоб можна було відкрити проміжки і начинити її фаршем. У фарш дрібно нарізаємо цибулю, додаємо яйце, сіль та перець за смаком. Начиняємо капусту, кладемо її на деко, обмазуємо майонезом і притрушуємо тертим сиром.
Запікаємо капусту при температурі 180° приблизно 40 хв.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини
Головне
Публікації
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
Всі Публікації
Фото
Відео