
14:32 22.062017
Фарширована цвітна капуста
Цікаве
4038
Інгредієнти:
– 2 середні капустини,
– 0,5–0,7 кг свинячого фаршу,
– 1 велика цибулина,
– 1 яйце,
– 200 г твердого сиру,
– сіль, перець, майонез.
Спосіб приготування:
Капусту відварюємо до напівготовності в підсоленій воді: вона має бути недоварена, але вже м’яка, щоб можна було відкрити проміжки і начинити її фаршем. У фарш дрібно нарізаємо цибулю, додаємо яйце, сіль та перець за смаком. Начиняємо капусту, кладемо її на деко, обмазуємо майонезом і притрушуємо тертим сиром.
Запікаємо капусту при температурі 180° приблизно 40 хв.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Відкрита першість Закарпаття з пляжного волейболу серед спортсменів із порушенням слуху
17:18
У Мукачеві відкрили перший Центр ментального здоров’я для дітей та підлітків
16:56
День туризму в ужгородському скансені
16:33
У «Дії» з’явилась нова послуга – оформлення базової соціальної допомоги
16:11
В Ужгороді зафіксували жорстоке поводження з собакою, на власника склали протокол
15:50
На Закарпатті ДСНС розпочала масштабну перевірку систем цивільного захисту
15:28
На Хустщині затримали переправника військовозобов’язаних через кордон
15:01
Учнівський е-квиток в Ужгороді: опубліковано інструкції з поповнення картки
14:44
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Всі новини
Головне
Публікації
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Всі Публікації
Фото
Відео