
14:32 22.062017
Фарширована цвітна капуста
Цікаве
3907
Інгредієнти:
– 2 середні капустини,
– 0,5–0,7 кг свинячого фаршу,
– 1 велика цибулина,
– 1 яйце,
– 200 г твердого сиру,
– сіль, перець, майонез.
Спосіб приготування:
Капусту відварюємо до напівготовності в підсоленій воді: вона має бути недоварена, але вже м’яка, щоб можна було відкрити проміжки і начинити її фаршем. У фарш дрібно нарізаємо цибулю, додаємо яйце, сіль та перець за смаком. Начиняємо капусту, кладемо її на деко, обмазуємо майонезом і притрушуємо тертим сиром.
Запікаємо капусту при температурі 180° приблизно 40 хв.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Перечині відбувся футбольний турнір пам’яті Героя Василя Герича
18:02
На Ужгородщині відібрали відбір взірців води з водойм
17:26
На Рахівщині відбувся благодійний турнір з волейболу
13:32
Ужгородське «Динамо» – чемпіон України з водного поло
12:54
Патрульні нагадали закарпатцям про максимально дозволену швидкість руху
12:12
36 000 струмкової форелі випустили в річки Закарпаття цьогоріч
11:29
4 транспортні засоби для потреб комунальних закладів краю, Ужгорода та Тересви – допомога від чеських благодійників
10:20
Гороскоп (23 – 29 червня)
10:00
У Тячеві турнір з боксу завершили покладанням квітів до меморіальної дошки на честь Олега Куцина
09:29
В Ужгородському музколеджі відбулася атестація випускників
09:03
Всі новини
Головне
Публікації
День профорієнтації в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці II: другий успішний крок до майбутнього
12:33
Закарпатська фехтувальниця здобула титул чемпіонки Європи
13:37
Аби купити ліки, закарпатці заощаджують на іншому
14:06
Закарпатка створює вишукані букети з шоколаду
17:01
На Закарпатті нагадали про правила перетину кордону влітку: що потрібно знати мандрівникам
14:47
Всі Публікації
Фото
Відео