
14:32 22.062017
Фарширована цвітна капуста
Цікаве
3759
Інгредієнти:
– 2 середні капустини,
– 0,5–0,7 кг свинячого фаршу,
– 1 велика цибулина,
– 1 яйце,
– 200 г твердого сиру,
– сіль, перець, майонез.
Спосіб приготування:
Капусту відварюємо до напівготовності в підсоленій воді: вона має бути недоварена, але вже м’яка, щоб можна було відкрити проміжки і начинити її фаршем. У фарш дрібно нарізаємо цибулю, додаємо яйце, сіль та перець за смаком. Начиняємо капусту, кладемо її на деко, обмазуємо майонезом і притрушуємо тертим сиром.
Запікаємо капусту при температурі 180° приблизно 40 хв.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Всі новини
Головне
Публікації
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
Всі Публікації
Фото
Відео