Смажене морозиво
Інгредієнти:
– морозиво – 0,5 кг,
– кокосова стружка,
– яйця – 3 шт.,
– панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
Насамперед якомога сильніше заморожуємо морозиво. Перед тим як вийняти його з морозильника, готуємо всі добавки для смаження. Для цього розміщуємо по різних тарілках збиті яйця, кокосову стружку та панірувальні сухарі.
А тепер працюємо дуже швидко. Нарізаємо морозиво шматками по 5 см кожен. Опускаємо їх у приготовані заправки. Першим шаром іде кокосова стружка, другим – збиті яйця, а третім – сухарі.
Складаємо всі шматочки на тарілку і ставимо в морозилку до остаточного замерзання. Приблизно через півгодини смажимо морозиво у фритюрі. Робимо це не довго, щоб не пересмажити, на кожен бік виходить по 20 секунд.
За цей час морозиво всередині тане, а от зверху виходить смачна скоринка. Таким чином, маса всередині холодна, а зверху тепла. Дуже унікальне поєднання.
Поради:
– не чекайте, поки скоринка охолоне. Як тільки приготуєте морозиво, одразу подавайте до столу. Інакше воно втратить такий чудовий ефект;
– це морозиво прекрасно поєднується із джемом або варенням;
– можна обирати різні види морозива, у тому числі шоколадне.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися