13:23 14.062017
Суфле з печінки
Цікаве
1372
Куряча печінка в духовці виходить дуже ніжною та приємною на смак, вона аж тане в роті. Суфле трохи схоже на паштет.
Інгредієнти:
– куряча печінка – 100 г,
– молоко – 50 мл (або вершків),
– яєчний білок – 1 шт.,
– сіль, мелений чорний перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку кладемо в тарілку, наповнену молоком. Беремо блендер і обережно подрібнюємо печінку. Потім солимо та перчимо.
Збиваємо окремо білок до густоти і додаємо в печінку. Розмішуємо все до однорідної маси.
Викладаємо печінку по горщиках. Готувати в духовці близько 30 хвилин при температурі 160º.
Зверху печінку можна полити свіжою сметаною, але це вже за бажанням.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Ясінянська громада долучилася до конкурсу проєктів ШГБ. Фото
21:04
Традиція ясінянських дітлахів Закарпаття
18:48
У Берегові поліцейський врятував пенсіонерку, у якої стався інсульт
16:50
За 4 місяці 2024 року Держбюджет отримав від Закарпатської митниці понад 7 мільярдів гривень
16:26
У лікарні Берегова відкрилося реабілітаційне відділення
16:10
Організатора переправлення осіб через кордон викрили правоохоронці на Закарпатті
15:55
На Закарпатті правоохоронці виявили 10 тисяч пачок контрафактного тютюну
15:41
Двоє гравчинь ужгородських «Карпат» у топ-10 бомбардирських перегонів
15:25
У Будапешті зарізали ножем громадянина України
14:52
Дві закарпатські команди йдуть нога в ногу в аматорському чемпіонаті України
14:33
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді відбулося позачергове засідання сесії міськради
13:58
Ужгородські баскетболісти фінішували шостими
12:59
Майже тисяча бігунів з усієї України взяли участь у «Khust Half Marathon – 2024». Фото
18:04
«Минай» продемонстрував хорошу гру й здобув переможний результат
15:44
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Всі Публікації
Фото
Відео