14415
13:23 14.062017

Суфле з печінки

Цікаве 1846

i334^cimgpsh_origКуряча печінка в духовці виходить дуже ніжною та приємною на смак, вона аж тане в роті. Суфле трохи схоже на паштет.

Інгредієнти:

– куряча печінка – 100 г,

– молоко – 50 мл (або вершків),

– яєчний білок – 1 шт.,

– сіль, мелений чорний перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Печінку кладемо в тарілку, наповнену молоком. Беремо блендер і обережно подрібнюємо печінку. Потім солимо та перчимо.

Збиваємо окремо білок до густоти і додаємо в печінку. Розмішуємо все до однорідної маси.

Викладаємо печінку по горщиках. Готувати в духовці близько 30 хвилин при температурі 160º.

Зверху печінку можна полити свіжою сметаною, але це вже за бажанням.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Виноградівщина прощатиметься із загиблим Героєм — Анатолієм Поповичем
20:33
Тячівця судитимуть за обвинуваченням у зґвалтуванні неповнолітньої
17:32
На Закарпатті виявили руїни середньовічного замку: історичне відкриття у Берегові
17:23
На Закарпатті лікарям вдалося врятувати зір трирічному хлопчику, який випадково заклеїв очі суперклеєм
17:08
Бюджети громад Закарпаття зросли на понад 100 мільйонів: ОВА провела нараду щодо фінансових підсумків півріччя
16:52
На Закарпатті з початку року бюджети отримали понад 15,3 млн грн туристичного збору
16:20
На Закарпатті триває пілотний проєкт із впровадження дружнього до дитини правосуддя
15:27
Найближчого вікенду закарпатська аматорська команда стартує в Кубку України з футболу
15:13
У Кушниці просто вдома з’явився на світ здоровий хлопчик
14:11
Закарпатський футболіст відзначився голом за юнацьку збірну України
13:49
Всі новини
Головне