14415
13:23 14.062017

Суфле з печінки

Цікаве 1553

i334^cimgpsh_origКуряча печінка в духовці виходить дуже ніжною та приємною на смак, вона аж тане в роті. Суфле трохи схоже на паштет.

Інгредієнти:

– куряча печінка – 100 г,

– молоко – 50 мл (або вершків),

– яєчний білок – 1 шт.,

– сіль, мелений чорний перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Печінку кладемо в тарілку, наповнену молоком. Беремо блендер і обережно подрібнюємо печінку. Потім солимо та перчимо.

Збиваємо окремо білок до густоти і додаємо в печінку. Розмішуємо все до однорідної маси.

Викладаємо печінку по горщиках. Готувати в духовці близько 30 хвилин при температурі 160º.

Зверху печінку можна полити свіжою сметаною, але це вже за бажанням.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Психологічна підтримка дитячих лікарень: в Ужгороді провели навчання для студентів
08:36
Мукачево припиняє видачу дозволів на земляні роботи до весни
17:31
У Берегові вшанували пам'ять депортованих тематичною презентацією «Господи, допоможи нам повернутися додому»
17:15
На Закарпатті проводять ремонт дороги в Довжанській громаді
17:00
У Мукачеві попрощалися з полеглим на війні Андрієм Антонюком
16:46
Суд ухвалив рішення про застосування попередження за зневагу до суду до представника позивача у справі за позовом адвокатки
15:15
У Мукачеві вогнеборці запобігли знищенню житлового будинку
14:55
Закарпатський баскетболіст потрапив до символічної збірної третього ігрового тижня Першої ліги України
14:42
Закарпаття у світлинах: у Берегові підбили підсумки творчого конкурсу
14:31
Обстріли України: били по Одесі, Тернополі, Сумщині, Миколаївщині
14:00
Всі новини