
13:23 14.062017
Суфле з печінки
Цікаве
1680
Куряча печінка в духовці виходить дуже ніжною та приємною на смак, вона аж тане в роті. Суфле трохи схоже на паштет.
Інгредієнти:
– куряча печінка – 100 г,
– молоко – 50 мл (або вершків),
– яєчний білок – 1 шт.,
– сіль, мелений чорний перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку кладемо в тарілку, наповнену молоком. Беремо блендер і обережно подрібнюємо печінку. Потім солимо та перчимо.
Збиваємо окремо білок до густоти і додаємо в печінку. Розмішуємо все до однорідної маси.
Викладаємо печінку по горщиках. Готувати в духовці близько 30 хвилин при температурі 160º.
Зверху печінку можна полити свіжою сметаною, але це вже за бажанням.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Всі новини
Головне
Публікації
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
Всі Публікації
Фото
Відео