
13:23 14.062017
Суфле з печінки
Цікаве
1869
Куряча печінка в духовці виходить дуже ніжною та приємною на смак, вона аж тане в роті. Суфле трохи схоже на паштет.
Інгредієнти:
– куряча печінка – 100 г,
– молоко – 50 мл (або вершків),
– яєчний білок – 1 шт.,
– сіль, мелений чорний перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Печінку кладемо в тарілку, наповнену молоком. Беремо блендер і обережно подрібнюємо печінку. Потім солимо та перчимо.
Збиваємо окремо білок до густоти і додаємо в печінку. Розмішуємо все до однорідної маси.
Викладаємо печінку по горщиках. Готувати в духовці близько 30 хвилин при температурі 160º.
Зверху печінку можна полити свіжою сметаною, але це вже за бажанням.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Антикорупційні рекомендації для обласної ради та обладміністрації
17:53
Відкрита першість Закарпаття з пляжного волейболу серед спортсменів із порушенням слуху
17:18
У Мукачеві відкрили перший Центр ментального здоров’я для дітей та підлітків
16:56
День туризму в ужгородському скансені
16:33
У «Дії» з’явилась нова послуга – оформлення базової соціальної допомоги
16:11
В Ужгороді зафіксували жорстоке поводження з собакою, на власника склали протокол
15:50
На Закарпатті ДСНС розпочала масштабну перевірку систем цивільного захисту
15:28
На Хустщині затримали переправника військовозобов’язаних через кордон
15:01
Учнівський е-квиток в Ужгороді: опубліковано інструкції з поповнення картки
14:44
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Всі новини
Головне
Публікації
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Всі Публікації
Фото
Відео