
12:49 7.062017
Лаваш
Цікаве
2062
Інгредієнти:
– вода – 50 мл,
– олія соняшникова – 10 г,
– сіль – 2 г,
– борошно – 90 г.
Рецепт на три паляниці.
Спосіб приготування:
Закип’ятити 50 мл води. Розчинити в ній сіль, додати олію. У миску всипати борошно. Зробити заглиблення, в яке влити воду з олією (температура води – приблизно 60–70°). Ложкою вимішати борошно з водою. Потім руками замісити м’яке тісто. Накрити його плівкою і залишити на 30 хв. Тісто поділити на три частини приблизно по 50 г і розкачати кожну в тонку круглу паляницю завтовшки 1 мм діаметром 24 см.
Викласти паляницю в розігріту суху сковорідку. Смажити з кожного боку під кришкою.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
День туризму в ужгородському скансені
16:33
У «Дії» з’явилась нова послуга – оформлення базової соціальної допомоги
16:11
В Ужгороді зафіксували жорстоке поводження з собакою, на власника склали протокол
15:50
На Закарпатті ДСНС розпочала масштабну перевірку систем цивільного захисту
15:28
На Хустщині затримали переправника військовозобов’язаних через кордон
15:01
Учнівський е-квиток в Ужгороді: опубліковано інструкції з поповнення картки
14:44
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
У Мукачеві відзначили учасників мистецького розпису «Арт-дамба»
13:46
На Закарпатті оштрафували іноземного перевізника за незаконні каботажні рейси
13:23
Всі новини
Головне
Публікації
Яблука, як і курчат, рахують по осені. Як вродили і скільки коштують
14:19
Чергова звитяга закарпатської фехтувальниці
14:03
Хустянка ліпить кумедних тварин із тіста
17:41
Понад 700 бігунів стали учасниками Мукачівського півмарафону
15:21
ФК «Ужгород» не зумів обіграти лідера Другої ліги України
14:05
Всі Публікації
Фото
Відео