
14:25 31.052017
Галушки картопляні
Цікаве
2376
Інгредієнти:
– картопля – 500 г,
– яйця – 2 шт.,
– олія соняшникова – 1 ч. л.,
– масло вершкове – 2 ст. л.,
– борошно пшеничне – 1 дес. л.,
– сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Картоплю очищуємо й відварюємо до готовності в підсоленій воді. Товчемо та протираємо до консистенції однорідного пюре.
До злегка охолодженого картопляного пюре додаємо яйця й борошно, за необхідності солимо. Усе гарно вимішуємо та формуємо з тіста невеличкі галушки.
Варимо їх у солоному окропі 8 хвилин. Подавати такі галушки до столу можна як окрему страву, приправивши її шкварками, смаженою цибулею та/або свіжою зеленню, чи як гарнір до бульйону.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті сталася автотроща за участі потягу
13:35
В Ужгороді виявили водія, позбавленого права керування
12:23
На Закарпатті 8820 водіїв порушили швидкісний режим цьогоріч
10:53
Гороскоп (21 – 27 квітня)
10:00
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Закарпатські рятувальники допомогли жінці в горах
09:23
У зоні бойових дій нагородили закарпатських поліцейських
08:52
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Всі новини
Головне
Публікації
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Всі Публікації
Фото
Відео