13336
15:42 26.042017

Сирник «Лате-капучіно»

Цікаве 4285

сирникІнгредієнти:

– 3 ч. ложки порошку «Капучіно»,

– 1 ч. ложка какао,

– 800 г сиру,

– 75 г  вершків (33%),

– 125 г цукру,

– ванільний цукор – 1 пакетик,

– 5 ст. ложок манної крупи,

– 4 яйця,

– кава в зернах і какао для прикраси.

Спосіб приготування:

Змішати капучіно із 5 столовими ложками гарячої води й розділити на дві частини. В одну додати суміш какао, остудити. Змішати сир, перетертий до гладкої маси, вершки, цукор і ванільний цукор, додати манну крупу та яйця.

Розділити тісто на три частини. Одну викласти в змащену маслом і посипану сухарями форму прямокутної форми (26 x 11 см), розрівняти. Розчинене капучіно змішати з 1/3 тіста й також викласти у форму та вирівняти поверхню. До останньої частини тіста додати суміш капучіно і какао, перемішати й помістити у форму.

Випікати при температурі 150° протягом години. Повністю остудити. Прикрасити зернами кави та посипати какао.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві провели в останню дорогу полеглого воїна Романа Погребняка
17:44
Суд визначив застави від 600 тисяч до 4,5 млн грн для фігурантів справи про незаконне переправлення ухилянтів за кордон
17:17
На Тячівщині судитимуть чоловіка, який вбив власного сина
17:10
«Екскурсовод» і «романтик»: на Закарпатті затримали двох порушників, які намагалися втекти до Словаччини
16:52
На Тячівщині чоловік підпалив авто односельця через давній конфлікт
16:21
У Мукачеві горів гараж: вогонь знищив майно, але не поширився на сусідні будівлі
16:07
На Закарпатті стартує Тиждень безпеки дорожнього руху
15:40
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
В Ужгороді патрульні допомогли жінці повернути загублені речі
14:47
У Виноградові згоріла господарська споруда — рятувальники не допустили перекидання вогню на житловий будинок
14:21
Всі новини