13336
15:42 26.042017

Сирник «Лате-капучіно»

Цікаве 3663

сирникІнгредієнти:

– 3 ч. ложки порошку «Капучіно»,

– 1 ч. ложка какао,

– 800 г сиру,

– 75 г  вершків (33%),

– 125 г цукру,

– ванільний цукор – 1 пакетик,

– 5 ст. ложок манної крупи,

– 4 яйця,

– кава в зернах і какао для прикраси.

Спосіб приготування:

Змішати капучіно із 5 столовими ложками гарячої води й розділити на дві частини. В одну додати суміш какао, остудити. Змішати сир, перетертий до гладкої маси, вершки, цукор і ванільний цукор, додати манну крупу та яйця.

Розділити тісто на три частини. Одну викласти в змащену маслом і посипану сухарями форму прямокутної форми (26 x 11 см), розрівняти. Розчинене капучіно змішати з 1/3 тіста й також викласти у форму та вирівняти поверхню. До останньої частини тіста додати суміш капучіно і какао, перемішати й помістити у форму.

Випікати при температурі 150° протягом години. Повністю остудити. Прикрасити зернами кави та посипати какао.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах