
Сирник «Лате-капучіно»
Інгредієнти:
– 3 ч. ложки порошку «Капучіно»,
– 1 ч. ложка какао,
– 800 г сиру,
– 75 г вершків (33%),
– 125 г цукру,
– ванільний цукор – 1 пакетик,
– 5 ст. ложок манної крупи,
– 4 яйця,
– кава в зернах і какао для прикраси.
Спосіб приготування:
Змішати капучіно із 5 столовими ложками гарячої води й розділити на дві частини. В одну додати суміш какао, остудити. Змішати сир, перетертий до гладкої маси, вершки, цукор і ванільний цукор, додати манну крупу та яйця.
Розділити тісто на три частини. Одну викласти в змащену маслом і посипану сухарями форму прямокутної форми (26 x 11 см), розрівняти. Розчинене капучіно змішати з 1/3 тіста й також викласти у форму та вирівняти поверхню. До останньої частини тіста додати суміш капучіно і какао, перемішати й помістити у форму.
Випікати при температурі 150° протягом години. Повністю остудити. Прикрасити зернами кави та посипати какао.

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися