Шоколадний чізкейк
Інгредієнти:
– печиво – 200 г,
– дві плитки якісного шоколаду – 200 г,
– сир – 400 г,
– сметана – 400 г,
– молоко – 2 ст. ложки,
– цукор – 1 склянка,
– желатин – 30 г.
Спосіб приготування:
Приготування чізкейку починається з подрібнення печива. Далі потрібно потерти на тертці одну плитку шоколаду. Желатин готують відповідно до інструкції. Замочують у воді й нагрівають на водяній бані.
Іншу плитку шоколаду треба розігріти з двома столовими ложками молока і додати розтертий сир. Сметану добре збити з цукром, влити в загальну масу. Туди ж додати желатин. Усе це викласти на печиво. Помістити в холодильник не менше ніж на 2 години. Прикрасити торт ягодами або фруктами.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися