Смачні котлетки в тісті
Інгредієнти:
– дріжджове тісто,
– 500 г свинини (м’якоть),
– 1 шматочок білого черствого хліба,
– 1 цибулина,
– 2ст. л. манної крупи,
– 2 зубчики часнику,
– сіль, перець,
– олія,
– 150 мл молока,
– яйце.
Спосіб приготування:
Хліб замочити в молоці. Пропустити через м’ясорубку м’ясо з цибулею, часником і віджатим від молока хлібом. Фарш добре посолити, поперчити, додати манну крупу і влити молоко, в якому вимочували хліб. Ретельно перемішати фарш, трохи відбити (брати фарш в руки і кидати його в ємність).
Сформувати мокрими руками котлетки, обваляти їх у борошні. Обсмажити в невеликій кількості розігрітої олії з обох боків до золотистого кольору.
Тісто розкачати, нарізати прямокутниками (у нього повинна поміститися котлетка). Загорнути котлетки в тісто, викласти на застелене пергаментом деко швом униз. Рясно змастити тісто збитим яйцем і трохи протикати виделкою.
Випікати котлетки в розігрітій до 180° духовці 15–20 хвилин (до рум’яного кольору тіста).
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися