11376
09:10 13.032017

Торт із млинців та тріскової печінки

Цікаве 3275

печінковий тортІнгредієнти:

для млинців:

– 100 г борошна,

– 300 мл сильногазованої води,

– 2 ст. ложки олії,

– цукор та сіль за смаком;

для печінкового торта:

– 1 банка печінки тріски в олії (240 г),

– 5 яєць,

– 200 г майонезу,

– 200 г твердого сиру,

– 1 цибулина,

– 1 пучок зелені (кріп, петрушка),

– чорний мелений перець та сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Просіяне борошно змішайте із цукром та сіллю. Влийте газовану воду, додайте олію й добре перемішайте. Тісто повинне мати консистенцію рідкої сметани.

Розігрійте сковороду, змастіть олією і приготуйте млинці, обсмажуючи їх з обох боків по 2 хвилини. Готові млинці складіть стопкою на тарілці й остудіть.

Яйця зваріть круто, остудіть, почистіть і потріть на дрібній тертці.

Сир також потріть на дрібній тертці.

Цибулю поріжте якомога дрібніше. Подрібніть зелень.

Печінку тріски дістаньте з олії і розімніть виделкою.

Зберіть печінковий торт. Для цього на остиглі млинці викладіть пошарово печінку тріски, посипте цибулею, полийте трісковою олією і накрийте наступним млинцем. Змастіть млинець майонезом, посипте яйцем і сиром. Чергуйте млинці з начинкою, поки не закінчите формувати печінковий торт.

Готовий торт змастіть майонезом, прикрасьте зеленню, залиште просочитися на 1–2 години і подавайте.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах