11373
09:10 13.032017

Капустяні котлети

Цікаве 3406

Kapustyani-kotletiІнгредієнти:

– капуста – 1 кг,

– цибуля – 1 шт.,

– часник – 3–4 зубчики,

– борошно – 120 г,

– крупа манна – 80 г,

  • сухарі панірувальні,

– кріп, петрушка,

– перець та сіль.

Спосіб приготування:

Капусту розріжте на 3–4 частини, покладіть у киплячу підсолену воду й варіть 10–15 хвилин до м’якості. Воду злийте, капусту дрібно наріжте або подрібніть у блендері (можна пропустити через м’ясорубку). Відіжміть, щоб видалити вологу.

Цибулю та часник дрібно наріжте, змішайте з капустою. Зелень промийте, обсушіть, дрібно наріжте, додайте до капусти. Приправте, всипте манку й борошно. Перемішайте і залиште на 5 хвилин.

З отриманої маси сформуйте котлети, обваляйте в сухарях та обсмажте на олії.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах