Капустяні котлети
Інгредієнти:
– капуста – 1 кг,
– цибуля – 1 шт.,
– часник – 3–4 зубчики,
– борошно – 120 г,
– крупа манна – 80 г,
- сухарі панірувальні,
– кріп, петрушка,
– перець та сіль.
Спосіб приготування:
Капусту розріжте на 3–4 частини, покладіть у киплячу підсолену воду й варіть 10–15 хвилин до м’якості. Воду злийте, капусту дрібно наріжте або подрібніть у блендері (можна пропустити через м’ясорубку). Відіжміть, щоб видалити вологу.
Цибулю та часник дрібно наріжте, змішайте з капустою. Зелень промийте, обсушіть, дрібно наріжте, додайте до капусти. Приправте, всипте манку й борошно. Перемішайте і залиште на 5 хвилин.
З отриманої маси сформуйте котлети, обваляйте в сухарях та обсмажте на олії.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися