7092
11:23 25.112016

Сирний торф'яний торт

Цікаве 2294

%d1%82%d0%be%d1%80%d1%82Інгредієнти:

– какао порошок – 4 ст. л.,

– крохмаль картопляний – 3 ст. л.,

– масло вершкове – 250 г,

– борошно пшеничне – 400 г,

– цукор – 350 г,

– цукор ванільний – 20 г,

– сметана – 100 г,

– сир – 500 г,

– яйця курячі – 4 шт.

Спосіб приготування:

Розтерти масло кімнатної температури і 150 г цукру. Додати борошно й какао. Розтерти все в крихту.

Для сирної маси збити за допомогою блендера на малих обертах сир, 200 г цукру, яйця та сметану. Додати ванільний цукор і крохмаль. Добре розмішати.

На дно форми (діаметр 23 см) викласти пергаментний папір і висипати половину шоколадної крихти. Розрівняти. Зверху викласти сирну масу. А на неї знову шар шоколадної крихти.

Випікати 45–50 хвилин при 180° С. Перед подачею торт повністю остудити.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини