26580
10:00 10.032019

Гороскоп на 11 - 17 березня 2019

Цікаве 1871

ОВЕН

Активність підвищиться, ви відчуєте приплив сил. Намагайтеся у всьому уникати поспішних висновків. Займіться благоустроєм свого будинку, відновлення подарує вам легкість і наснагу. Вихідні – гарний час для зустрічі з друзями.

ТЕЛЕЦЬ

Не варто лякатися несподіванок – навіть якщо відбудеться щось незаплановане, усе завершиться благополучно. Можливо, ви просунетеся вгору кар’єрними сходами, зможете домогтися прихильності начальства і розширити сферу своєї діяльності. Вихідні пройдуть у напруженій боротьбі з побутовими труднощами.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся не давати обіцянок, якщо їх важко виконати, навіть коли дуже захочеться допомогти. Можливі зустрічі, які відкриють перед вами нові перспективи. У вихідні побалуйте себе і близьких вишуканими стравами. Виявляючи дбайливість, ви відчуєте, що теж оточені турботою і увагою.

РАК

Тиждень обіцяє бути надзвичайно плідним і щедрим на приємні сюрпризи. Будьте уважними до того, що ви говорите або збираєтеся вимовити. У вихідні спілкуйтеся з друзями, не соромтеся використати дружні зв’язки з власною метою, це допоможе домогтися успіху і звести можливі втрати до мінімуму.

ЛЕВ

Ділові партнери можуть показати себе. Ви будете задоволені ходом своїх справ, і не без підстав. До реалізації намічених планів можна, не побоюючись, залучити родичів і близьких знайомих. У вихідні уникайте безглуздої витрати сил і енергії.

ДІВА

При мінімумі зусиль ви зможете змінити своє життя на краще. Сприятливий період для створення фундаменту під нові здійснення. У вихідні не треба забувати про наведення порядку в домівці.

ТЕРЕЗИ

Сумлінною працею ви по праву завоюєте увагу і прихильність оточення. Ви можете дістати підтримку однодумців і чуйність начальства, з’явиться можливість заявити про свої здатності. Відмовтеся від особистих амбіцій, це дозволить зберегти вам час, сили і нерви. Вихідні краще провести вдома.

СКОРПІОН

Для здійснення задуманих планів вам доведеться вчинити деяке насильство над власною особистістю. Не підпускайте до себе лінь, інакше вам її не подолати. Постарайтеся розвернутись обличчям до своїх підсвідомих страхів, почніть їх розвінчувати і переборювати – ви відразу відчуєте, як на душі стає легко.

СТРІЛЕЦЬ

Деякі погляди на життя з часом і вашим духовним розвитком застарівають, тому зберіться з силами, змініться. Навчіться підійматися над ситуацією. Імовірні деякі зміни у вашій власній домівці. Нарешті ви досягнете взаєморозуміння і згоди зі своїми родичами.

КОЗЕРІГ

Ваші зусилля цього тижня будуть нагороджені, а ідеї почнуть приносити чудові плоди. Ваш авторитет на високому рівні, оточуючі прислухаються до ваших порад. Бажано раціонально використовувати свої сили і дозувати навантаження на роботі. Проведіть вихідні в дружній компанії і ви не пошкодуєте про це.

ВОДОЛІЙ

У вас з’явиться гарна можливість підвищити самооцінку, навіть недоброзичливці відзначать ваші відмінні ділові якості. Варто довіритися інстинкту самозбереження та інтуїції, вони допоможуть вам втілити в життя таємні задуми, не постраждавши при цьому самим.

РИБИ

Вас буде супроводжувати успіх у будь-якому починанні. Доведеться займатися малоцікавими турботами. Сміливо очікуйте припливу енергії і бажання діяти, втілюючи в реальність ваші плани і задуми. У вихідні уваги зажадають близькі люди.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах