39309
10:00 8.052022

Гороскоп (9 – 15 травня)

Цікаве 5026

ОВЕН

Ви зможете зробити і якісний ривок на роботі, і успішне наведення порядку в будинку. Доведеться багато спілкуватися з людьми, працювати з паперами та дзвінками. До вихідних постарайтеся знизити своє робоче навантаження до мінімуму.

ТЕЛЕЦЬ

Необхідно бути зібраними та цілеспрямованими. Зірки радять зосередитися на головному і не витрачати сили на дрібниці. Уникайте будь-яких конфліктів і непорозумінь з начальством. Намагайтеся знайти душевний спокій, це допоможе вам відчути себе господарем власного життя.

БЛИЗНЮКИ

Бажано почати планомірну реалізацію хоча б частини своїх ідей. Сміливо розраховуйте на допомогу друзів, але будьте готові відстоювати власні інтереси. У разі необхідності виявляйте терпіння і витримку, так ви досягнете більшого. Вихідні найкраще провести вдома.

РАК

Вам знадобляться зусилля та мудрість, аби впоратися з ситуацією, яка склалася. Фінансові проблеми дуже ймовірні й можуть призвести до фінансового краху. Перш ніж прийняти можливу привабливу пропозицію, ретельно зважте всі за і проти. У вихідні краще побути на самоті й зайнятися плануванням свого майбутнього.

ЛЕВ

Зможете досягти небувалих успіхів у справах, а прості рішення дозволять вам прийти до матеріального благополуччя. Бажано упорядкувати всі справи, які нагромадилися, а також завершити те, що ви довго відкладали. У вихідні зможете встигнути зробити надзвичайно багато.

ДІВА

Можете отримати бажане, якщо дипломатично і вчасно відійдете в тінь. Обставини нададуть можливість перевірити партнерів на надійність у деяких фінансових питаннях. У вихідні бажано зайнятися особистими справами. Проблеми із заступниками і друзями почнуть поступово вирішуватися.

ТЕРЕЗИ

У вас, імовірно, будуть перепади настрою, які стомлять близьких. Ваша компетентність зазнає перевірки, а власного досвіду може й не вистачити. Гарний період для спілкування та примирення з друзями. Домівка порадує вас своїм затишком і комфортом. У вихідні відправляйтеся в подорож.

СКОРПІОН

Черпайте натхнення в удачах і намагайтеся не приймати швидких рішень. Може виникнути напружена ситуація в діловій сфері, коли, з одного боку, ви будете боятися обману, а з іншого – конфліктів з начальством. У вихідні вам знадобиться максимум уваги, щоб уникнути несподіванок і небезпек.

СТРІЛЕЦЬ

Обов’язково зверніть увагу на поради, якими вас будуть обдаровувати, – серед них може виявитися золота ідея. У професійній сфері на вас чекає дуже багато справ, які вимагатимуть негайного вирішення. У вихідні будьте уважні в спілкуванні: будь-яке необережне слово може стати причиною конфліктів.

КОЗЕРІГ

Бажано бути активними та ініціативними, це сприятиме вашій успішності. У стосунках з тими, хто поряд, намагайтеся виявляти витримку та спокій, не говорити зайвого. У вихідні бажано зібратися з силами й довести до кінця почату справу, незважаючи на те, що вона потребує великої затрати праці.

ВОДОЛІЙ

З ідеями та пропозиціями краще не виступати, вас можуть неправильно зрозуміти. Цього тижня, імовірно, свої претензії вам висунуть діти, і чим вони старші, тим більше в них буде образ та незадоволення. У вихідні відчуєте, як більша частина турбот звалилася з ваших плечей.

РИБИ

Сприятлива ситуація складається не часто, тому постарайтеся провести цей тиждень максимально приємним для вас способом. Імовірною буде вдала поїздка або продуктивна зустріч у неформальній обстановці, а близькі люди принесуть багато радості.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах