37008
17:58 13.082021

Оладки з кабачків

Цікаве 6253

Інгредієнти:

– кабачки – 750 г;

– яйця – 3 шт.;

– шинка – 150 г;

– твердий сир – 120 г;

– часник – 1 зубок;

– борошно – 40 г;

– сіль – за смаком;

– мелений перець – за смаком;

– олія – для смаження.

Спосіб приготування

Кабачки натріть на крупній тертці і вичавіть зайву рідину. Додайте ледь збиті яйця, подрібнений часник, борошно. Потім покладіть у тісто сіль та перець за смаком, добре перемішайте.

Шинку наріжте дрібними кубиками, сир натріть на крупній тертці.

У сковороді розігрійте олію і за допомогою ложки викладіть кабачкову суміш, формуючи оладки. На кожен оладок викладіть трохи шинки та сиру і додайте зверху ще трохи суміші з кабачка.

Смажте оладки 3 хвилини, потім обережно переверніть і готуйте ще 3-4 хвилини. Подавайте до столу одразу після приготування.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Курячі гомілки в медово-гірчичному соусі
17:00
Правоохоронці повернули родині полоненого військового майже 3 мільйони гривень, викрадених шахраями
16:19
До порушників митних правил Закарпатською митницею застосовано чималі штрафні санкції
15:55
На Ужгородщині громада встановила хрест
15:33
На Березнянщині від важкої хвороби помер колишній військовослужбовець
15:13
До монастиря на Хустщині підкинули немовля
14:58
На Закарпатті викрито «кримінального авторитета», який організовував незаконні переправлення військовозобов’язаних із установи виконання покарань
14:36
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі в ужгородській лікарні
14:18
На Закарпатті пройшов традиційний забіг виноградниками
14:02
Осіння палітра смаків і традицій: у Великій Доброні відбувся дев’ятий кулінарний майстер-клас Закарпатської гастрономічної майстерні
13:46
Всі новини
Головне