35574
10:00 11.042021

Гороскоп на 12 - 18 квітня 2021

Цікаве 3064

ОВЕН

Постарайтеся не приймати на початку тижня серйозних рішень. Уважніше поставтеся до себе, навіть якщо на тих, хто поряд, уваги вже не вистачає. У вихідні відмовтеся від участі в таємній змові: вигоду від цієї відмови ви оціните згодом.

ТЕЛЕЦЬ

Може розгорітися досить гостра боротьба з конкурентами, утім є великі шанси вийти з неї переможцем. Тож цього тижня ви, швидше за все, зможете пишатися собою. А от діти чи інші члени родини, імовірно, вимагатимуть певних капіталовкладень.

БЛИЗНЮКИ

Варто спробувати приймати події такими, як вони є, без розпачливих спроб їх змінити, так ви зможете досягти максимальних результатів. Гарні новини додадуть оптимізму та впевненості у власних силах. Приділіть більше уваги дітям, їм зараз необхідна ваша мудра порада.

РАК

Треба орієнтуватися не тільки на себе, але й брати до уваги інтереси інших зацікавлених сторін. При цьому ви тільки виграєте, якщо підете на незначні поступки. Реалізація нових задумів принесе вам успіх та зміцнить ваш авторитет.

ЛЕВ

У цей період на вас очікують плідні дні як на роботі, так і вдома. Використовуючи такі якості, як почуття такту і здоровий глузд, ви зможете досягти просто блискучих результатів. У вихідні будьте помірніші в побутових турботах.

ДІВА

На вас очікує професійний успіх. Не слід дратуватися через колег, які виявлятимуть зайву запопадливість. Затримки в роботі можуть злегка розчарувати вас. Витримка цього тижня допоможе конструктивно вирішувати свої проблеми.

ТЕРЕЗИ

Ви не повинні пропускати сприятливих шансів, які підкине вам доля. Усе буде виходити легко, ніби саме собою. Задоволення приноситиме навіть рутинна частина роботи. У вихідні постарайтеся виділити час на індивідуальну творчість.

СКОРПІОН

Можливий неймовірний успіх у реалізації ваших ідей та задумів. Сконцентруйтеся на головному, тепер ви можете зробити в запланованих справах відчутний крок уперед. Будьте дипломатичні, твердо, але коректно відстоюйте власні інтереси, спілкуючись з начальством.

СТРІЛЕЦЬ

Можете опинитися в незнайомій обстановці, і вам знову доведеться завойовувати своє місце під сонцем. Будьте обережні, намагайтеся передбачати неприємності й обходити їх стороною. Ваш непохитний оптимізм виявиться запорукою душевного спокою для родини.

КОЗЕРІГ

Оптимізм дозволить вам упоратися з будь-якою проблемою. Вас буде супроводжувати легкість, що дозволить віртуозно долати всі перешкоди. Якщо треба буде приймати серйозне рішення, порадьтеся з друзями. У вихідні більше спілкуйтеся з близькими.

ВОДОЛІЙ

Настає сприятливий час для великих проєктів. Якщо вам знадобиться допомога, не соромтеся не тільки прийняти запропоновану, але й попросити когось зробити щось для вас. Постарайтеся спокійно поставитися до незначних випробувань, які вам підготувала доля.

РИБИ

Не варто квапити події, краще робити все у свій час. У цей період не йдіть на ризик, навіть якщо ви абсолютно впевнені у виграші. Розчарування може надовго зіпсувати вам настрій, та й у фінансовому плані, швидше за все, виявиться недешевим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді попрощалися із Сергієм Нестеренком
09:24
У Косоньському ліцеї провели традиційну посвяту випускників 
09:12
Спроба суїциду у ТЦК на Закарпатті: з'явилась реакція військових
08:55
6500$ за незаконний перетин кордону: на Закарпатті правоохоронці заблокували канал переправлення військовозобовʼязаних
08:46
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
Всі новини